Închide meniul

A început "războiul" înainte de Dinamo – FCSB! Mihai Stoica a răbufnit: "Ştim că terenul va fi execrabil, să nu fie şi arbitrajul la fel"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2021, 6:10

A început "războiul" înainte de Dinamo – FCSB! Mihai Stoica a răbufnit: "Ştim că terenul va fi execrabil, să nu fie şi arbitrajul la fel"

Mihai Stoica, ironizat de Gabi Balint

Spread Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

MM s-a declarat nemulţumit de deciziile luate chiar înaintea confruntării dintre marile rivale. Oficialul lui FCSB consideră că Dinamo a fost avantajată de arbitri în victoria obţinută cu UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: "Se dă fault şi la fotbal american" 

"Este îngrijorător ce se întâmplă. Henț-careu Camora, Kovacs zice nu. La 0-0. Henț-careu Dussaut, Kovacs zice iar nu. Tot la 0-0. Facem 1 punct din 2 meciuri. Mă gândesc, dom’le nu se dă la henț. 

Și mă uit la UTA-Dinamo. Henț-careu. Se dă. La 0-0. După aia, două clare pentru UTA. Nu se dă niciunul. La 0-1. Mă duc 3 zile în urmă. Dinamo-Gaz Metan. Golul de 2-1. Se dă fault și la fotbal american. 

Ce ni s-a refuzat nouă ieri la 1-1 nici nu se mai pune. Prea frumos a fost golul lui Moruțan. Dar cum a egalat CFR cu Astra îmi rămâne în cap.

Miercuri vom merge la derby de România. Ce știm sigur e că va fi un teren execrabil. Să nu fie și un arbitraj la fel…", a reacţionat Mihai Stoica pe reţelele sociale.

Reclamă

Laszlo Balint acuză arbitrajul după UTA Arad – Dinamo 0-1

Şi antrenorul celor de la UTA a reacţionat violent după penalty-ul acordat de Cătălin Popa în startul meciului cu Dinamo. Deian Sorescu a marcat de la punctul cu var, iar golul s-a dovedit a fi decisiv.

Ce fel de penalty e ală? Eu n-am vorbit niciodată de arbitraj. Este a treia etapă când arbitrul este în lumina reflectoarelor. Am avut penalty-uri neacordate în ultimele trei etape. Haideți să fim corecți, să ne respectăm. Este greu când începi meciul de la 0-1 împotriva unei echipe bune ca Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Este foarte frustrant. Nu știu ce să le zic la băieți în vestiar. Este al cincilea joc în ultimele 20 zile. Cinci meciuri în ianuarie n-au mai fost niciodată în istoria fotbalului românesc. Asta este, ne adaptăm.

Vreau să știu ca am pierdut din cauza prostiei mele, nu cauza unor interferențe. Suntem echipa din Liga 1 împotriva căreia s-au dat cele mai multe penalty-uri. Cătălin Popa ne-a arbitrat și cu FCSB și a rupt echilibrul atunci printr-un penalty dat împotriva noastră”, a declarat Balint după UTA – Dinamo 0-1.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și