Închide meniul

A lucrat 10 ani la FCSB, dar merge să ia titlul cu CFR Cluj. Omul pentru care a insistat Edi Iordănescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2020, 18:34

A lucrat 10 ani la FCSB, dar merge să ia titlul cu CFR Cluj. Omul pentru care a insistat Edi Iordănescu

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu a adus la CFR Cluj un specialist care a lucrat 10 ani la FCSB

Radu Paligora este unul dintre cei mai respectaţi medici din fotbalul românesc. El a început să activeze în acest sport în 2004, la FCSB, când Zenga era antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Pailgora a lucrat 10 ani la FCSB

Zece ani a stat Paligora la echipa patronată de Gigi Becali. El a plecat în ţările arabe, în 2014, alături de Laurenţiu Reghecampf, alături de care lucrase la FCSB. 

Al Hilal, Ludogoreţ şi Al Wasl sunt echipele la care a mai lucrat după despăţirea de FCSB. Acum, va reveni în Liga I, la CFR Cluj.

Medicul în vârstă de 46 de ani ar fi vrut să lucreze la FRF, pentru loturile naţionale, dar salariul oferit a fost de 2.000 de euro pe lună, mult sub ce va încasa la Cluj, scrie gsp.

Bălgrădean a explicat de ce a plecat de la FCSB la CFR Cluj

FCSB a fost "trădată" pentru CFR Cluj şi la începutul anului. Titularul din poarta roş-albaştrilor, Cristi Bălgrădean a semnat cu marea rivală.

Reclamă

"Cred că a fost un transfer bun, un transfer reuşit. Probabil că cei de la Steaua (n.r. – FCSB) au fost surprinşi, dar nu aveau de ce, pentru că eu am primit oferta de la CFR Cluj, în condiţiile în care Steaua (n.r. – FCSB) nu mi-a propus nimic. Eram în ultimele şase luni de contract şi atunci nu puteam să refuz o asemenea ofertă", a spus Bălgrădean.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și