Închide meniul
Video

„Aaa, Lăcătuş?!” Bobby Durbac, poveşti fabuloase de la Viena. Omul care a inventat „FSCB” a fost vânzător şi a ajuns şef într-o multinaţională

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 20 iulie 2021, 11:17 / Actualizat: 20 iulie 2021, 14:32

Bobby Durbac, la AS.ro LIVE

as.ro

Bobby Durbac a fost invitat la AS.ro LIVE. Omul care a inventat denumirea de „FCSB”, în timp ce era director de marketing al Stelei (2008-2011), are o poveste impresionantă de viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bobby Durbac, invitat la AS.ro LIVE

Fiul unui celebru jucător de rugby, el a practicat baschet, tenis, fotbal şi, bineînţeles, rugby. A renunţat la sport pentru studii şi a devenit vânzător la magazinul „Unirea” din Bucureşti.

A lucrat 14 ani pentru aceeaşi multinaţională. Ultimii 3 ani i-a petrecut ca şef la Viena, de unde coordona activitatea din 12 ţări. Aici, a ajuns să joace şi fotbal!

„Am jucat la o echipă de Liga a 6-a. Se numea RSK Viena. Vreau să-ţi spun că a fost o experienţă impecabilă!

Nu aveam ce să fac şi m-am dus la un meci, că tot mă plimbam într-o sâmbătă pe acolo. Am văzut că vârful lor era praf şi pulbere. Am aşteptat să se termine şi le-am zis: Salut, aş vrea să fac şi eu mişcare cu voi. / Dar ai mai jucat fotbal? / Bă, am fost pe la juniori, pe la Steaua. / Aaa, Lăcătuş!”, a povestit amuzat Bobby Durbac.

Reclamă

Condiţiile din Austria l-au şocat pe cel care avea să marcheze istoria FCSB.

„O infrastructură! Când am intrat la duş şi am văzut faianţă şi totul ca acasă, am rămas…! O organizare nemţească impecabilă. Aveam antrenor principal, antrenor secund, antrenor cu portarii…. Eu dacă voiam să stau de vorbă cu antrenorul principal, mai întâi trebuia să vorbesc cu căpitanul şi el transmitea mai departe. Aveam jurist şi un tip care făcea un fel de marketing. Erau patru sponsori!”, şi-a mai adus aminte Bobby Durbac, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și