Închide meniul

AC Milan are vedeta cu cel mai ciudat nume: Oluwafikayomi Oluwadamilola Tomori + "Diavolii" l-au pierdut pe Zlatan Ibrahimovic

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 16:31 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

AC Milan are vedeta cu cel mai ciudat nume: Oluwafikayomi Oluwadamilola Tomori + "Diavolii" l-au pierdut pe Zlatan Ibrahimovic

profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic şi Tomori au fost printre jucătorii lui AC Milan în meciul câştigat cu 3-0, duminică, împotriva lui Juventus

Fundaşul lui AC Milan, Tomori, a marcat un gol şi a primit cea mai mare notă de pe teren la meciul cu Juventus. Acesta a atras atenţia însă şi cu… numele său! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"-Ultima întrebare. E mai mult o curiozitate personală. E prima dată când am şansa să vorbesc cu tine. Aş vrea să îţi pronunţi numele întreg. Pentru că e uimitor!
-Numele meu complet, complet?
-Numele tău complet, complet, complet este fascinant.
-Oluwafikayomi Oluwadamilola Tomori.
-Mulţumesc mult!"
, a fost dialogul inedit avut de fotbalistul canadian cu o reporteră. 

Clipul a fost postat pe contul de Youtube al clubului. "Ar trebui să-i învăţăm numele. După ce a distrus-o pe Juventus, este unul dintre noi", a comentat unul dintre fanii lui AC Milan.

Cine este Oluwafikayomi Oluwadamilola Tomori

Tomori are 23 de ani şi este născut în Canada, pentru care a jucat la naţionala U20. Tânărul fundaş central a ales apoi să îmbrace tricoul Angliei, pentru care a debutat şi în naţionala mare.

Reclamă

Tomori a crescut în curtea lui Chelsea, care l-a împrumutat la Brighton, Hull, Derby şi, acum, la Milan, pentru care a jucat 23 de meciuri şi a marcat 1 gol. Evaluat la 20 de milioane de euro, Tomori va trebui să revină la Chelsea la vară.

Ibrahimovic s-a accidentat

Fanii "diavolilor" au mai primit o veste proastă. Zlatan Ibrahimovici, accidentat la genunchiul stâng, va lipsi cel puţin la următoarele două meciuri ale lui AC Milan, a anunţat clubul italian, citat de news.ro.

"El are o mică entorsă la genunchi. Nu va juca miercuri cu Torino şi nici duminică la meciul cu Cagliari, Vom vede mai apoi ce se va întâmpla", a a anunţat tehnicianul Stefano Pioli.

Reclamă 4 / 0/3

Zlatan s-a accidentat în prima repriză a meciului cu Juventus, scor 0-3, din campionatul Italiei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și