Închide meniul

Academica Clinceni – FCSB 0-2. Florin Tănase duce echipa lui Gigi Becali pe primul loc de unul singur. Cum arată clasamentul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 19:01

Academica Clinceni – FCSB 0-2. Florin Tănase duce echipa lui Gigi Becali pe primul loc de unul singur. Cum arată clasamentul

Hepta

Academica Clinceni - FCSB, LIVE TEXT pe AS.ro

După acest rezultat, FCSB și-a păstrat poziția de lider în clasament. Roș-albaștrii erau obligați să câștige după ce CFR Cluj s-a impus miercuri cu 1-0 la Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are 39 de puncte. CFR Cluj îi "suflă" în ceafă, fiind la o singură lungime în urmă. Universitatea Craiova, cealaltă pretendentă la titlu, are 31 de puncte.

Academica Clinceni – FCSB 0-2

Min 57: GOOOL FCSB! Goool Florin Tănase! Golgheterul roș-albaștrilor a marcat din fața porții din pasa lui Ionuț Panțîru. 

Min 26: GOOOL FCSB! Goool Florin Tănase! Valentin Crețu a centrat perfect, iar golgheterul Ligii 1 îndeplinit o simplă formalitate, cu poarta goală

Min 15: Chandarov șutează de la distanță, dar șutul se duce puțin pe lângă poarta lui Andrei Vlad.

Reclamă

Min 10: Ocazie uriașă pentru Clinceni! Florin Gardoș a trimis cu capul, din corner, puțin pe lângă poartă. Chandarov n-a reușit să ajungă la balon ca să-l devieze în poartă. 

Min. 1: A început partida. 

Academica Clinceni – FCSB | Echipele de start

FCSB vine după o primă etapă în care a bătut Botoşaniul, cu 2-1. CFR a disputat deja două partide, trecând de Academica Clinceni şi Sepsi. 

Reclamă 4 / 0/3

Academica Clinceni – FCSB LIVE TEXT | Probleme cu Covid-19 pentru ilfoveni

Tehnicianul Ilie Poenaru şi trei jucători ai echipei Academica Clinceni au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, înaintea meciului cu FCSB din etapa a doua a play-off-ului, a anunţat clubul din Liga 1, pe site-ul oficial.

“Am spus că nu scăpăm de virusul ăsta. Mă simt foarte bine. Nu am simptome. Chiar nu-mi explic de unde am reuşit să iau virusul pentru că mă simt foarte bine. Şi as vrea să repet testul”, a declarat Poenaru, citat de news.ro.

Academica Clinceni – FCSB LIVE TEXT | Declaraţiile lui Toni Petrea

Anton Petrea a declarat că speră ca Academica Clinceni să aibă un joc deschis în confruntarea de joi, contând pentru etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. FCSB speră să rămână lider şi după a doua etapă din play-off.

“Am început bine play-off-ul, cu o victorie muncită. Urmează un joc cu o echipă agresivă, experimentată. Vor fi foarte motivaţi mâine seară să arate că jocul trecut nu este o adevărată faţă a lor. Din punctul acesta de vedere trebuie să ne ridicăm la nivelul adversarului.

Am încercat să ne refacem cât mai repede şi să fim apţi de un nou joc. Sper să văd un joc mai deschis din partea lor, să putem să profităm şi noi de spaţiile pe care le-ar putea lăsa. Cred că forţa grupului celor de la Clinceni este punctul forte. Au jucători experimentaţi, dar cred că forţa grupului e predominantă la ei”, a spus Petrea.

Andrei Vlad a revenit în echipă pentru meciul cu Academica Clinceni, iar Florin Tănase şi Andrei Miron au şanse minime să fie în lot pentru duelul cu ilfovenii.

“Am avut probleme şi mai avem cu jucătorii accidentaţi. Chiar dacă am reuşit oarecum recuperarea unora dintre ei, nu cred că ne putem baza din primul minut pe ei, mă refer aici la Miron sau la Buziuc. Vom vedea situaţia mâine până la ora jocului. Încă nu am o situaţie sută la sută clară”, a mai spus Petrea.

Reclamă

Academica Clinceni – FCSB LIVE TEXT | Echipele probabile

Meciul Academica Clinceni – FCSB, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1, se va disputa, joi, de la ora 20.15, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
  • Academica Clinceni - FCSB 0-2
  • Florin Tănase a marcat de două ori

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și