Închide meniul

Accident şocant. "Omul pasăre" s-a aruncat în gol, dar a murit după ce nu i s-a deschis paraşuta. Rezultatul anchetei

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2021, 10:56

Reclamă
Accident şocant. "Omul pasăre" s-a aruncat în gol, dar a murit după ce nu i s-a deschis paraşuta. Rezultatul anchetei

Profimediaimages

Lui Vincent Reffet nu i s-a deschis paraşuta

Francezul care făcea parte din echipa Jetman s-a aruncat în gol, dar a pierdut controlul jetpack-ului şi s-a lovit de sol cu o viteză de câteva sute de kilometri la oră. Moartea lui a fost anchetată luni în şir de autorităţile aviatice din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vincent Reffet a încetat din viaţă pe 17 noiembrie

Astăzi s-a anunţat că ancheta a fost, în cele din urmă finalizată. Chiar şi aşa, misterul continuă să planeze, ţinând cont de experienţa uriaşă pe care o avea Reffet.

"Accidentul s-a produs după ce Vincent a pierdut controlul jetpack-ului şi nu a mai putut recupera înclinaţia în timpul zborului. A avut loc o întoarcere bruscă, o coborâre abruptă, şi a urmat impactul fatal cu solul.

Nu se pot determina motivele care au dus la această situaţie dramatic. În timpul zborului anterior, Reffet a fost informat să folosească paraşuta în cazul în care pierdea controlul. 

Camerele instalate pe aripi au înregistrat o încercare a acestuia de a se redresa şi a prelua controlul jetpack-ului. Nu a avut succes", au transmis autorităţile din Dubai, citate de Marca.

Reclamă
Reclamă

Anchetatorii au anunţat că nu s-au găsit urme de droguri sau alcool în probele de sânge prelevate de la locul accidentului.

Poreclit "Omul pasăre", Reffet (36 de ani) era cunoscut pentru săriturile la punct fix de pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, dar şi de pe cele mai vârfurile stâncoase din Alpi.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

21:50

LIVE SCOREReal Madrid, Liverpool şi Bayern joacă ACUM! „Galacticii”, conduşi de Lille! Kylian Mbappe e rezervă

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și