Închide meniul

Acuzaţii grave la adresa milionarului care şi-a părăsit soţia pentru o femeie cu 14 ani mai tânără: "A plecat de-acasă pentru 15 zile, dar nu s-a mai întors niciodată"

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 14 noiembrie 2020, 13:49

Acuzaţii grave la adresa milionarului care şi-a părăsit soţia pentru o femeie cu 14 ani mai tânără: "A plecat de-acasă pentru 15 zile, dar nu s-a mai întors niciodată"

Profimedia

Patrice Evra, alături de Cristiano Ronaldo

Patrice Evra s-a retras din fotbal anul trecut. El nu a mai reușit să își găsească o echipă încă de la jumătatea lui 2018 atunci când contractul său cu West Ham s-a încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Retragerea din fotbal i-a dat mai mult timp pentru dragoste fostului jucător francez. El doar ce și-a anunțat logodna cu Alexandra Margaux (25 de ani), la doar câteva luni de la finalizarea divorțului de fosta sa soție cu care fusese împreună încă din copilărie.

Patrice Evra: ”Fericirea este o alegere!”

Evra a postat o fotografie cu iubita sa având inelul pe deget alături de un mesaj extrem de romantic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Patrice Evra (@patrice.evra)

”Suntem împreună de mai bine de un an, adică din momentul când mi-ai furat inima. De a doua oară de când ne-am văzut ți-am spus că vei fi soția mea pentru restul vieții mele. 

Reclamă

Nu mai pot să trăiesc fără tine, îmi lipsești chiar și când ești lângă mine. Ai spus că sunt nebun atunci când și-am cerut mâna la doar trei luni după ce ne-am întâlnit.

Îmi doresc ca toți bărbații să își iubească femeile așa cum te iubesc eu. (…)Ești universul meu, sufletul meu, pacea mea, mă faci să realizezi că a fi sentimental este o putere, nu o slăbiciune.

(…)Fericirea este o alegere! Te aleg pe tine pentru restul vieții mele, micuța mea ciupercă”, a scris îndrăgostitul Evra pe Instagra.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta soție a lui Patrice Evra, atac dur la fostul fotbalist

Evra și fosta sa soție, Sandra, au fost împreună încă de pe băncile școlii. Cu toate acestea, francezul a fost de multe ori acuzat de infidelitate și chiar de a fi avut copii în afara relației de cuplu după aventuri cu diverse modele.

"A plecat de-acasă doar pentru o călătorie de serviciu de 15 zile, însă nu s-a mai întors niciodată. Iar pe 4 martie, avocații lui m-au anunțat că cere divorțul. Mi-a trebuit cam mult timp să înțeleg că este doar un șobolan infect!​", a declarat Sandra conform spaniolilor de la AS.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și