Închide meniul

Acuzaţii la cinci ani de la moartea lui Patrick Ekeng. Laurette Nogo a izbucnit în lacrimi. Ce a spus despre Dinamo şi Ionuţ Negoiţă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 10:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Acuzaţii la cinci ani de la moartea lui Patrick Ekeng. Laurette Nogo a izbucnit în lacrimi. Ce a spus despre Dinamo şi Ionuţ Negoiţă

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Patrick Ekeng, Dinamo

  • Patrick Ekeng a încetat din viaţă în 2016
  • El avea doar 26 de ani

"Ieri, (pe 6 mai) am evitat să ies din casă. Tot ce am făcut a fost să urmăresc singurele meciuri în care a jucat și să mă gândesc la acel moment trist care nu-mi face bine nici astăzi. Chiar și atunci când merg la un meci, iar un jucător cade pe teren, am impresia că-l văd pe el. Mi se oprește inima în loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit cu soția lui, Nathalie. Vorbesc mai mereu cu ea. Am început să plângem împreună, cred că ne-a și făcut bine să ne descărcăm. Când două femei încep să plângă, nu cred că își mai găsesc cuvinte să continue conversația. Chiar dacă nu ne sunăm, ne trimitem mesaje. 

Îmi place să vorbesc și cu fetița, iar băiatul crește. Pe el întreb doar ce face și cum e, nu pot să intru și în acel subiect. Fetița a aflat de moartea tatălui cam acum două ani. Nathalie a fost obligată să-i spună fetiței cele întâmplate, tot întreba mereu de el, nu înțelegea niciodată de ce nu e acasă, de ce nu mai vorbește cu ea nici măcar la telefon”, a spus Laurette Nogo, potrivit gsp.ro. Ea a izbucnit de mai multe ori în lacrimi.

Reclamă

Ionuţ Negoiţă, acuzat de Laurette Nogo

Impresarul care l-a adus pe Ekeng în România spune că fostul acţionar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, nu şi-a păstrat promisiunile făcute public.

Reclamă

"Am aruncat săgeți către Dinamo și arunc în continuare. S-a procedat OK într-un fel, dar în celălalt fel nu. Cu Nathalie nu s-a procedat foarte bine. Merita mult mai mult. Declarațiile publice ale domnului Negoiță au rămas doar declarații publice. 

Nici măcar nu au mai luat legătura cu Nathalie, nici măcar s-o întrebe dacă e bine sau dacă are nevoie de ceva. Din câte am înțeles, Dinamo s-ar fi folosit de banii strânși de suporteri pentru Ekeng pentru a trimite corpul lui Patrick în Camerun. Dar banii nu au ajuns la Nathalie, cel puțin din ce am auzit de la ea și de la fratele lui Patrick”, a mai spus Laurette Nogo.

Laurette Nogo: "Din moment ce eu l-am adus în România, e normal să mă acuz"

Aceasta susţine că Patrick Ekeng a fost foarte aproape să refuze transferul la Dinamo şi că fotbalistul a fost nevoit să repete testele medicale înainte să semneze din cauza unor probleme la inimă.

Reclamă 4 / 0/3

"Când i-am propus lui Patrick să vină la Dinamo, la început nu a fost foarte încântat. Auzise de problemele care sunt cu banii, nu neapărat la Dinamo, ci în România. Poate că destinul lui ar fi fost altul dacă nu venea în România, dar așa s-a întâmplat. Mă acuz singură. Din moment ce eu l-am adus în România, e normal să mă acuz.

Vorbeam cu Patrick despre orice. Chiar l-am întrebat de ce e nevoie să-și repete testul. Mi-a spus că nu i-a ieșit ceva bine la inimă, dar nu pot să dau detalii, nu știu exact ce s-a întâmplat acolo. Știu doar că a trebuit să-l refacă. N-aș putea spune dacă a avut probleme înainte.

Părerea mea e că Patrick ar fi trăit astăzi, dacă se intervenea altfel pe gazon. E părerea mea și nu cred că o să mi-o schimbe cineva. Dacă arbitrul ar fi oprit meciul atunci când ar fi trebuit, dacă doamna doctor ar fi sărit pe teren atunci când ar fi trebuit, s-ar fi putut evita situația. Doamna doctor mânca semințe, ca toți suporterii", a mai spus Laurtte Nogo. 

Patrick Ekeng s-a stins din viaţă pe 6 mai 2016. Fotbalistul camerunez a rămas inert pe gazon în minutul 70 al meciului dintre Dinamo şi Viitorul. El a fost transportat la spitalul Floreasca, dar nu a mai putut fi salvat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”