Închide meniul

Adi Ilie, aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc. Anunţul făcut de Bănel Nicoliţă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 februarie 2024, 15:18

Adi Ilie, aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc. Anunţul făcut de Bănel Nicoliţă

Adi Ilie, aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc

Adrian Ilie, în timpul meciului România - Anglia 2-1, de la CM 1998 - Profimedia Images

Adi Ilie e aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc. Ajuns la 49 de ani, „Cobra” ar putea deveni coleg cu Bănel Nicoliţă, la CS Amara, în Liga 4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel va încasa 5.000 de euro dacă Amara va promova în Liga 3. Nicoliţă va debuta la echipa din al patrulea eşalon peste câteva săptămâni şi speră să îl convingă să joace şi pe fostul mare internaţional român.

Adi Ilie, aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc

„Avem și noi o primă specială dacă promovăm. Va fi o sumă destul de mare: 5.000 de euro pentru mine. Forță. Dacă promovez. Mă gândesc să mai iau 2-3 jucători. Îl iau și pe Adrian Ilie”, a spus Bănel Nicoliţă, citat de fanatik.ro.

Rămâne de văzut dacă fostul jucător de la Steaua sau Valencia va da curs ofertei venite de la Bănel Nicoliţă. El s-a retras din activitatea de jucător profesionist în martie 2009, pe când avea 35 de ani.

De-a lungul carierei, Cobra a adunat 3 titluri de campion cu Steaua, două cu Galatasaray, un titlu cu Valencia, echipă alături de care a ajuns în două rânduri în finala Champions League (2000 şi 2001).

Reclamă

Bănel Nicoliţă revine pe teren, la 39 de ani

Bănel Nicoliţă revine pe teren, la 39 de ani. Fostul internaţional a semnat cu CS Amara, formaţie din Liga a 4-a, acceptând propunerea unui prieten. CS Amara luptă pentru promovarea în Liga a 3-a, în acest sezon.

Bănel Nicoliţă a dezvăluit că a fost convins de un prieten să semneze cu CS Amara. Acesta are planuri mari la noua sa echipă, şi vrea să promoveze în Liga a 3-a, Amara fiind la şase puncte de primul loc.

„M-a sunat Dragoș Buzatu și m-a rugat: ‘Băi, Bănele, nu vrei să mergi să joci pentru Amara?’ Pentru tine și pentru că îi cunosc pe băieți, că am avut un amical cu ei acum doi ani de zile, merg. În Liga 4, vor să promoveze, au intrat în play-off, sunt 8 echipe și sunt la 6 puncte de primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Încerc să aduc încă 2 jucători, inclusiv pe fratele meu, pe Stelică. Vrem să facem o trupă serioasă și o echipă care poată să se bată la promovare și să câștige și barajul, trebuie să te pregătești și pentru baraj, nu numai să câștigi campionatul.

Barajul va fi cu Ilfov, nu mi-e frică. Fetești are 6 puncte diferență de locul 2, trebuie să mergem acolo puternici, să bătem tur-retur și să mai piardă un meci, iar noi să le câștigăm pe toate. Acolo voi merge doar sămbătă, sunt antrenat tată.

Sunt pregătit și fizic și moral să duc acest proiect pănă la final. Îmi doresc să fac lucrul ăsta, pentru că îmi place și știți că viața mea este fotbalul. Datorită fotbalului sunt aici și datorită fotbalului sunt cine sunt în ziua de astăzi și este normal să rămân în fenomen”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru sursă citată mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și