Închide meniul

Adi Mutu, mesaj special de ziua lui Gică Hagi. "A fost un vis devenit realitate". Cine crede că ar putea călca pe urmele "Regelui"

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 februarie 2021, 15:11

Adi Mutu, mesaj special de ziua lui Gică Hagi. "A fost un vis devenit realitate". Cine crede că ar putea călca pe urmele "Regelui"

Profimediaimages

Adrian Mutu şi Gică Hagi au jucat împreună în naţionala României

  • Gică Hagi a împlinit 56 de ani
  • Mesajul finului său, Adrian Mutu

Selecţionerul naţionalei de tineret a avut urare specială de ziua naşului său, Gică Hagi. Vrea să îl vadă cât mai curând pe banca unei echipe importante din Europa. Acesta spune că "Regele" a refuzat mai multe oferte în perioada în care o pregătea pe Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: "Eu cred că Gică Hagi poate antrena în campionatele puternice din Europa"

"În primul rând vreau să îi urez 'La mulți ani!'. În al doilea rând îi urez să revină cât mai repede în antrenorat pentru că fotbalul are nevoie de Gică Hagi. Proiectul de la Viitorul a fost unul de succes, dar eu cred că Gică poate antrena la nivel mare în campionatele puternice din Europa. Știu că a avut oferte recent de la echipe interesante, dar nu le-a dat curs pentru că a fost implicat la Viitorul", a spus Adrian Mutu, pentru Prosport.

Adi Mutu spune că tricoul pe care l-a moştenit de la Hagi la echipa naţională cântărea o tonă, iar după ce l-a transmis mai departe a ajuns să aibă două tone! Selecţionerul României U21 ştie cine îi poate călca pe urme "Regelui".

Reclamă

"Pentru mine a fost idol când eram copil. După aceea treptat, în ani, m-am apropiat tot mai mult de nivelul său până în momentul în care am ajuns colegi la echipa națională. A fost un vis devenit realitate pentru un copil ambițios din Pitești. (…) Tricoul acesta (n.r. numărul 10 la naţională) avea o tonă în momentul în care l-am primit. După ce l-am purtat și eu are două tone. E foarte greu pentru cei care vin acum după noi

Mi-ar plăcea să mai apară un Mutu care să facă istorie în Serie A cu peste 100 de goluri marcate și să fie liderul echipei naționale. Sau un Hagi care să joace la Barcelona și Real Madrid. Avem talente care vin din urmă și sunt pozitiv, am speranțe!. Mă gândesc la Dennis Man și Valentin Mihăilă, care sunt acum la Parma. Și Florinel Coman poate ajunge la un nivel foarte înalt. Nu mai vorbesc de Ianis Hagi, care deja a confirmat la un nivel bun", a reacţionat Mutu.

Reclamă

Adi Mutu şi Gică Hagi au înscris câte 35 de goluri în tricoul reprezentativei tricolore. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”