Închide meniul

Adi Mutu, mesaj special de ziua lui Gică Hagi. "A fost un vis devenit realitate". Cine crede că ar putea călca pe urmele "Regelui"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 februarie 2021, 15:11

Adi Mutu, mesaj special de ziua lui Gică Hagi. "A fost un vis devenit realitate". Cine crede că ar putea călca pe urmele "Regelui"

Profimediaimages

Adrian Mutu şi Gică Hagi au jucat împreună în naţionala României

Selecţionerul naţionalei de tineret a avut urare specială de ziua naşului său, Gică Hagi. Vrea să îl vadă cât mai curând pe banca unei echipe importante din Europa. Acesta spune că "Regele" a refuzat mai multe oferte în perioada în care o pregătea pe Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: "Eu cred că Gică Hagi poate antrena în campionatele puternice din Europa"

"În primul rând vreau să îi urez 'La mulți ani!'. În al doilea rând îi urez să revină cât mai repede în antrenorat pentru că fotbalul are nevoie de Gică Hagi. Proiectul de la Viitorul a fost unul de succes, dar eu cred că Gică poate antrena la nivel mare în campionatele puternice din Europa. Știu că a avut oferte recent de la echipe interesante, dar nu le-a dat curs pentru că a fost implicat la Viitorul", a spus Adrian Mutu, pentru Prosport.

Adi Mutu spune că tricoul pe care l-a moştenit de la Hagi la echipa naţională cântărea o tonă, iar după ce l-a transmis mai departe a ajuns să aibă două tone! Selecţionerul României U21 ştie cine îi poate călca pe urme "Regelui".

"Pentru mine a fost idol când eram copil. După aceea treptat, în ani, m-am apropiat tot mai mult de nivelul său până în momentul în care am ajuns colegi la echipa națională. A fost un vis devenit realitate pentru un copil ambițios din Pitești. (…) Tricoul acesta (n.r. numărul 10 la naţională) avea o tonă în momentul în care l-am primit. După ce l-am purtat și eu are două tone. E foarte greu pentru cei care vin acum după noi

Mi-ar plăcea să mai apară un Mutu care să facă istorie în Serie A cu peste 100 de goluri marcate și să fie liderul echipei naționale. Sau un Hagi care să joace la Barcelona și Real Madrid. Avem talente care vin din urmă și sunt pozitiv, am speranțe!. Mă gândesc la Dennis Man și Valentin Mihăilă, care sunt acum la Parma. Și Florinel Coman poate ajunge la un nivel foarte înalt. Nu mai vorbesc de Ianis Hagi, care deja a confirmat la un nivel bun", a reacţionat Mutu.

Reclamă

Adi Mutu şi Gică Hagi au înscris câte 35 de goluri în tricoul reprezentativei tricolore. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și