Închide meniul

Adio, dar rămân cu tine! Dan Alexa a fost reconfirmat în funcţie la o zi după ce şi-a dat demisia de la ASU Poli Timişoara. "Apreciem munca depusă!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2021, 8:05

Adio, dar rămân cu tine! Dan Alexa a fost reconfirmat în funcţie la o zi după ce şi-a dat demisia de la ASU Poli Timişoara. "Apreciem munca depusă!"

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Dan Alexa, convins de fani să nu plece de la club

Chiar dacă gruparea viola are trei înfrângeri la rând în play-off-ul Ligii 2, suporterii au încredere deplină în Alexa. Mai mult, l-au anunţat că poate face orice schimbări sunt necesare pentru a-şi putea îndeplini principalul obiectiv, promovarea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa rămâne antrenorul lui ASU Poli Timişoara

"Reprezentanții Universității Politehnica Timișoara și ai Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” implicați în conducerea clubului au hotărât, în urma unei ședințe de urgență, reconfirmarea lui Dan Alexa în funcția de antrenor principal al echipei, până la încheierea acestui sezon. Apreciem în acest fel munca pe care Dan a depus-o, alături de noi, în închegarea unei echipe competitive pentru acest an de Liga a II-a, în care obiectivul pe care ni l-am trasat poate fi în continuare atins.

Referitor la parcursul sportiv din ultima perioadă, suntem în asentimentul tuturor și considerăm că trebuie să existe schimbări pe toate planurile, începând cu cel al determinării și atitudinii în joc. În acest sens reafirmăm poziția staff-ului tehnic, acesta având libertatea de a face orice schimbări consideră necesare pentru urmărirea obiectivului stabilit: promovarea în Liga I. Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Înainte Politehnica!", se anunţă în comunicatul Politehnicii Timişoara.

Parcursul dezastruos al lui ASU Poli Timişoara din play-off-ul Ligii 2 l-a făcut pe Dan Alexa să îşi anunţe demisia. "Chirurgul" răbufnise după ultimul eşec din campionat.

Nu pot să reconstruiesc echipa din temelii. Eu respect fotbalistul, respect jucătorul, respect anii, respect trecutul. Sunt jucători care au caracter foarte bun și nu vreau să ajung să dau eu afară pe cineva! Așa mai bine plec eu și Poli nu va muri. Pentru că o să fiu lângă echipa asta. Este viața mea”, a declarat Alexa la DigiSport.

Reclamă

În urma eşecului cu CS Mioveni, ASU Poli Timişoara ocupă ultimul loc în play-off-ul din Liga 2, cu 33 de puncte. Bănăţenii au un singur punct obţinut în 4 etape.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și