Închide meniul
Video

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare: „Am făcut multe sacrificii pentru echipă”

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2022, 17:58 / Actualizat: 6 iulie 2022, 19:08

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare

Adrian Mititelu/ Hepta

  • Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare
  • Patronul FC U Craiova 1948 va fi alături de echipă în noul sezon, ce va debuta pe 15 iulie

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare. Patronul FC U Craiova a fost condamnat la 3 ani de detenţie, însă a stat închis doar 20 de luni, fiind eliberat datorită unui viciu administrativ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a ieşit din închisoare după 20 de luni. Acesta a fost condamnat pe 5 noiembrie, pentru evaziune fiscală, în dosarul trasferului lui Mihai Costea, la FCSB, în 2011.

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare

Patronul FC U Craiova a fost aşteptat de soţie şi de fiul său, Adrian Mititelu jr. la poarta penitenciarului. Acesta a putut ieşi din închisoare, datorită unui viciu administrativ.

Reclamă

Totodată, Mititelu se consideră nevinovat, şi declară că nu a comis nicio faptă penală.

„Au fost 20 de luni, nu ușoare. Încă o dată vreau să vă comunic că am făcut un mandat nevinovat complet și nu mă refer acum la faptul că am ieșit acum datorită unui viciu administrativ, dar pe fond nu am făcut nicio faptă penală.

Reclamă

Dar asta a fost, am făcut-o și pe asta. Probabil că toți ceilalți vor beneficia de aceste prevederi, de neconstituționalitate a legii, articolul 155, aliniatul 1, din codul penal.Prea multe nu se discută despre treaba asta.

Eu pot să vă spun că simt că s-a făcut dreptate, chiar dacă acum, chiar dacă acum am ieșit pe o chestiune de legalitate, nu are legătură cu vinovăția sau nevinovăția, însă vă dau cuvântul de onoare că nu am făcut nicio faptă penală și am stat 20 de luni nevinovat”, a declarat Adrian Mititelu, la ieşirea din închisoare.

Adrian Mititelu va fi alături de FC U Craiova 1948 în noul sezon

Adrian Mititelu declară că pentru echipa pe care o patronează, FC U Craiova, a făcut multe sacrificii. „Oltenii” vor debuta în noul sezon cu Farul, în deplasare, duminică, 17 iulie.

Reclamă 4 / 0/3

„Mereu am sperat, iar acum sper și la CEDO să se facă dreptate. În toamnă intru pe fond la CEDO, cu nevinovăția mea și sunt convins că se va combina cu faptul că am stat 20 de luni în închisoare nevinovat.

Eu cred că sunt mai puternic ca înainte, pentru că greutățile m-au făcut să devin și mai puternic. Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă, merg înainte pe drumul meu și pe ceea ce mi-am planificat cu mulți ani în urmă și sunt așa cum mă știți, nu m-am schimbat deloc.

O să merg și la echipă, echipa este viața mea, pentru echipa asta am făcut multe sacrificii, am cheltuit foarte mulți bani, am făcut și închisoare pentru echipa asta și o să încerc să facem în așa fel încât cei care au rămas lângă noi, mai puțini, să fie mulțumiți și să reușim să le aducem bucuria. O să vorbim de fotbal zilele următoare”, a mai declarat Adrian Mititelu, imediat după eliberarea din închisoare.

Adrian Mititelu a părăsit penitenciarul într-un bolid de lux

Adrian Mititelu a fost aşteptat cu un bolid de lux, la ieşirea din închisoare. Lamborghini Urus este maşina în care patronul lui FC U Craiova 1948 a plecat către casă, după eliberare. Bolidul a fost condus de fiul său, Adrian Mititelu jr, care s-a ocupat şi de echipă, în lipsa tatălui său.

„Nu știu care e primul lucru pe care o să-l fac, mai multe. Mi-au lipsit familia, apropiații. Să știți că, după sănătate, libertatea este foarte prețioasă și nu poți să o estimezi decât în momentul când nu o mai ai”, a mai spus Adrian Mititelu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”