Închide meniul

Adrian Mutu a făcut lumină. Motivul pentru care a apelat in extremis la Man şi Moruţan. Explicaţiile selecţionerului României U21

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 octombrie 2020, 13:57

Adrian Mutu a făcut lumină. Motivul pentru care a apelat in extremis la Man şi Moruţan. Explicaţiile selecţionerului României U21

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Adrian Mutu

Mutu a dezvăluit motivul pentru care a ales să de bazeze pe starurile de la FCSB: ”Păi, în primul rând, rezultatele testelor care erau negative. Apoi faptul că au jucat în derby şi au făcut-o foarte bine, ceea ce m-a bucurat foarte mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când au venit la echipa naţională i-am testat şi noi a doua zi şi din nou au ieşit negativi, cam asta m-a făcut să-i chem. Sunt doi jucători importanţi pentru noi", a declarat selecționerul. 

Adrian Mutu, încrezător în Dennis Man

”Briliantul” îl vede pe Dennis Man drept un jucător extrem de valoros pentru echipa națională și care poate trece peste dezavantajele apărute după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

"Dennis Man ne ajută foarte mult. Este un jucător valoros pentru naţionala U21. Eu cred că se află într-o formă bună. 

A trebuit să ia o pauză din cauza îmbolnăvirii, dar este tânăr şi cred că o să recupereze foarte repede timpul pierdut. Dacă joacă sau nu titular încă nu am hotărât", a declarat Mutu, conform Agerpres.

Reclamă

Adrian Mutu, către tricolorii mici: ”Voi sunteți viitorii campioni. Aveți valoare!”

Adrian Mutu încearcă să îşi continue seria perfectă de pe banca naţionala de tineret a României. După victoriile cu Finlanda U21 şi Malta U21, "Briliantul" i-a pus gând rău şi Ucrainei U21.

Mutu continuă modelul lansat de Mirel Rădoi. La ultimul antrenament ţinut în cantonamentul de la Buftea, selecţionerul a avut un discurs remarcabil în faţa jucătorilor săi.

“Voi, toți care sunteți aici, sunteți viitori campioni. Eu nu antreneze jucători de fotbal, antrenez campioni! Dacă veți munci și vă veți pregăti serios acolo veți ajunge! Simțiți presiune? Foarte bine! Presiunea e bună!

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că simțiți presiune arată că lumea are așteptări de la voi. De ce? Pentru că aveți valoare! Dacă nu erați buni, nimeni nu s-ar aștepta să faceți performanță!” este o parte din mesajul lui Adrian Mutu, conform FRF TV.

Recomandări
  • România este pe locul secund în grupa de calificare
  • Man și Moruțan, convocați după ce au fost testați negativ

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și