Închide meniul

Adrian Mutu a plecat în Dubai și a sărbătorit într-un restaurant de cinci stele. I-a gătit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2020, 5:20

Adrian Mutu a plecat în Dubai și a sărbătorit într-un restaurant de cinci stele. I-a gătit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu a calificat România U21 la EURO

"Briliantul" a petrecut alături de bucătarul care este preferatul vedetelor. Mutu a mâncat la restarantul turcului Salt Bae, cel care s-a remarcat prin modul în care gătește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salt Bae a gătit pentru Adi Mutu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu)

Diego Maradona, Leo Messi, Robert Lewandowski și toate starurile lui Manchester United au trecut pragul turcului. Mâncarea gătită de Salt Bae a fost gustată și de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

În urmă cu un an, Reghecampf a plătit nu mai puțin de 1200 de euro pentru o porție de friptură de vită placată cu aur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Până să plece din țară, Mutu a ținut să asigure că nu a purtat nicio discuție cu Neluțu Varga pentru a deveni antrenorul lui CFR Cluj.

Dacă spun că nu știu… nu mă crede nimeni, dar ăsta e adevărul. Mă bucură că campioana României se gândește la mine pentru postul de antrenor, dar nu am vorbit deloc. Nu era corect să vorbesc despre ceva ce nu știu.

Nu a existat nicio negociere între mine și CFR, nu am vorbit despre a prelua echipa. Lumea nu s-a gândit că eu sunt antrenorul echipei U21 și vreau să mă duc la campionatul european”, a declarat ”Briliantul”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • "Briliantul" a plecat din țară
  • Poza făcută într-un restaurant a devenit virală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și