Închide meniul

Adrian Mutu, aşteptat la Istanbul! Turcii vor să-l "fure" de la naţionala de tineret. "E dorit de cinci cluburi!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2020, 13:31

Adrian Mutu, aşteptat la Istanbul! Turcii vor să-l "fure" de la naţionala de tineret. "E dorit de cinci cluburi!"

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Adrian Mutu este dorit de mai multe cluburi din Turcia

Adrian Mutu a calificat echipa naţională de tineret la EURO 2021. Dar ar putea rezilia contractul cu FRF. Asta susţine presa din Turcia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, aşteptat la Istanbul

"Numărul antrenorilor români din Turcia se poate mări. Pe lângă Marius Şumudică, Adi Mutu ar putea antrena o echipă din Turcia. Sunt informaţii conform cărora antrenorul a primit oferte din Super Lig şi ar putea veni la Istanbul, zilele următoare, pentru discuţii", a scris Ajansspor

Jurnaliştii din Turcia susţin că cinci echipe îl vor pe Adrian Mutu şi că negocierile se poartă printr-o companie din Germania, care îl reprezintă pe "Briliant".

"Fostul fotbalist român Adrian Mutu a intrat pe radarul echipelor din Super Lig, care-şi caută antrenor. Acesta e dorit de cinci cluburi din prima ligă turcă. Mutu evaluează ofertele prin intermediul unei companii germane, iar antrenorul ar fi dispus să accepte. Adian Mutu ar urma să vină la Istanbul, în zilele următoare, pentru a lua decizia finală", a scris şi NTV Spor.

Fosta campioană, Başakşehir, ar putea fi una dintre echipele care îl vor pe Mutu. Echipa din Istanbul, care îl acuză pe Sebastian Colţescu de rasism, este doar pe locul 16 în campionat.

Reclamă

Adrian Mutu a fost dorit de CFR Cluj

În vârstă de 41 de ani, Adrian Mutu a mai lucrat ca antrenor la Voluntari şi la echipa a doua a lui Al Wahda, înainte să îi ia locul lui Rădoi, la naţionala de tineret. Mutu a fost dorit şi de CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu. 

El a recunoscut că are o relaţie bună cu patronul Neluţu Varga. FRF l-a anunţat atunci că trebuie să achite o clauză de reziliere dacă vrea să plece. Mutu are un salariu de 3.000 de euro pe lună, la reprezentativa de tineret.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și