Închide meniul

Adrian Mutu, debut cu stângul pe banca lui FC U Craiova 1948! Oltenii au fost învinşi de Hajduk Split. Cum a arătat echipa „Briliantului”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 20:26

Adrian Mutu, debut cu stângul pe banca lui FC U Craiova 1948! Oltenii au fost învinşi de Hajduk Split. Cum a arătat echipa „Briliantului

Scandal al amicalul lui FC U Craiova

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

FC U Craiova 1948 a suferit un eşec la primul test din Slovenia. Oltenii lui Adrian Mutu au deschis scorul, însă au pierdut confruntarea cu Hajduk Split.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, debut cu stângul pe banca lui FC U Craiova 1948

Echipa de start a lui Adrian Mutu: R. Popa – R. Negru, D. Kovacic, P. Machado, Huyghebaert – S. Asamoah, D. Albu – V. Pop, Baeten, J. Bauza – Cl. Bălan.

Alex Raicea a deschis scorul în minutul 58, cu un şut pe jos, la colţul lung. Marko Livaja a restabilit egalitatea în minutul 77, iar Marin Ljubicic a marcat golul victoriei în minutul 82.

Patru jucători transferaţi vara aceasta au fost folosiţi de „Briliant”. Este vorba despre Pedro Machado, Dominik Kovacic, Samuel Asamoah și Juan Bauza.

Reclamă

EXCLUSIV | Adrian Mutu şi Jose Mourinho, revedere de senzaţie într-un amical de gală! FC U Craiova 1948 îşi măsoară forţele cu AS Roma

Lui Adrian Mutu i s-a pregătit un amical de gală! În iulie, la Roma, împotriva lui Jose Mourinho, antrenorul care l-a dat afară de la Chelsea, după scandalul drogurilor.

„The Special One” știe că va juca cu FC U Craiova 1948! Nu știe și de „Briliant”. Impresarul Giovanni Becali a aranjat amicalul dintre Roma și Craiova.

„E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. „Mou” a eliminat tot și a zis: <<Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul>>. Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor la FC UCraiova 1948). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și