Închide meniul

Adrian Mutu, dezvăluiri despre oferta de la CFR Cluj! ”Lumea nu s-a gândit la asta”. Ce altă echipă l-ar fi vrut pe ”Briliant”

Gal Dorin Publicat: 4 decembrie 2020, 7:57

Reclamă
Adrian Mutu, dezvăluiri despre oferta de la CFR Cluj! ”Lumea nu s-a gândit la asta”. Ce altă echipă l-ar fi vrut pe ”Briliant”

News & archive - international via Hepta

Adrian Mutu a vorbit despre situația referitoare la oferta campioanei CFR Cluj și a unei alte echipe

Selecționerul ”tricolorilor mici” a declarat că a auzit de interesul campioanei CFR de la televizor, după ce patronul Neluțu Varga a declarat că și l-ar dori ca înlocuitor pentru Dan Petrescu, despărțit amiabil de ardeleni după eliminarea din cupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu a precizat că este complet dedicat muncii de la echipa națională și participarea care urmează la Euro 2021.

Adrian Mutu despre faptul că ar fi dorit la CFR Cluj

”Dacă spun că nu știu… nu mă crede nimeni, dar ăsta e adevărul. Mă bucură că campioana României se gândește la mine pentru postul de antrenor, dar nu am vorbit deloc. Nu era corect să vorbesc despre ceva ce nu știu.

Nu a existat nicio negociere între mine și CFR, nu am vorbit despre a prelua echipa. Lumea nu s-a gândit că eu sunt antrenorul echipei U21 și vreau să mă duc la campionatul european”, a declarat ”Briliantul” într-o intervenție pentru ProSport.

Adrian Mutu a dezmințit orice discuții cu FC Argeș

Mai mult, Adrian Mutu nu a negat faptul că are o relație bună cu primarul Argeșului și că susține echipa, dar a dezmințit categoric faptul că ar fi existat vreo discuție pentru a prelua banca tehnică a piteștenilor.

Reclamă

”Cu FC Argeș nu a fost absolut nimic. Nu ascund faptul că am o relație bună cu domnul primar și mai discutăm din când în când, ne mai sfătuim, dar nu a fost nimic și nu s-a discutat nimic despre venirea mea la FC Argeș. 

Nu știu ce se întâmplă cu Dulcea și nici nu vreau să mă bag, dar eu am încredere în domnul primar și știu cât suflet pune. Le urez mult succes”, a mărturisit Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și