Închide meniul

Adrian Mutu, ofertă fabuloasă de la Bayern Munchen! Dezvăluirea uluitoare a lui Ioan Becali: "Aveau calculele făcute! E singurul român pe care l-au vrut!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 16:12

Adrian Mutu, ofertă fabuloasă de la Bayern Munchen! Dezvăluirea uluitoare a lui Ioan Becali: "Aveau calculele făcute! E singurul român pe care l-au vrut!"

Zuma Press / Richard Heathcote via Hepta

Adrian Mutu

Adrian Mutu putea evita "scandalul Cocaina" de la Chelsea. Până să fie cumpărat de Roman Abramovich la Chelsea, Mutu a fost şi pe lista celor de la Bayern Munchen. Giovanni Becali a fost cel care a făcut dezvăluirea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea a plătit în 2003 pe Mutu suma de 22.5 milioane de euro, cea mai mare plătită vreodată pe un jucător român. 

"Mutu? Acolo a fost un moment extraordinar. El juca la Parma senzațional și era căutat de multă lume. Chelsea îl voia foarte tare, dar la fel de mult îl voia un alt club mare. E prima oară când vorbesc despre asta. Mutu a fost singurul fotbalist român pe care Bayern Munchen l-a vrut! Singurul! M-au căutat să îmi ceară detalii despre el, despre situația lui. Aveau probabil calculele făcute și oferta gata să o trimită spre Parma.

Era vorba de Bayern, dar Roman Abramovich s-a mișcat mai rapid. A venit rusul și a pus suma aia pe masă, 22,5 milioane de euro, și s-a făcut imediat transferul.

Ioan Becali: "Transferul lui Mutu e cel mai scump"

Cine poate să știe cum ar fi evoluat cariera lui Mutu dacă ajungea la Bayern? Dar ține cont că au fost 22,5 milioane de euro atunci, cam 80-90 de milioane acum, cam așa ar fi raportul între ce se plătea la acea oră și ce se plătea acum, înainte de pandemie.
Transferul lui Mutu a fost cel mai scump și apoi al lui Cristian Chivu. Astea au fost vârfurile, dar atunci erau printre cei mai doriți jucători ai Europei
”, a spus Ioan Becali pentru Prosport

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și