Închide meniul

Adrian Mutu recunoaşte că nu s-a gândit niciodată că ar putea câştiga Balonul de Aur: „Trebuie să ai rezultate cu echipa naţională sau să iei Champions League!”

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2021, 11:03

Adrian Mutu recunoaşte că nu s-a gândit niciodată că ar putea câştiga Balonul de Aur: „Trebuie să ai rezultate cu echipa naţională sau să iei Champions League!

Adrian Mutu şi-a desemnat urmaşul de la naţională

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului | Hepta

Adrian Mutu spune că ar fi trebuit să aibă rezultate mari cu echipa naţională şi să câştige şi UEFA Champions League, pentru a putea spera la câştigarea Balonului de Aur. De asemenea, Mutu e de părere că Lionel Messi a meritat să câştige al 7-lea Balon de Aur din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu recunoaşte că nu s-a gândit niciodată că ar putea câştiga Balonul de Aur

Probabil că unii încă cred că merita Lewandowski, dar eu cred că acest „Balon de Aur” a fost acordat în urma performanțelor de anul trecut, iar Messi a fost la un nivel foarte mare. Eu cred că merita acest premiu.

Pentru mine nu e mai bun Ronaldo, Ronaldo e ăla care rupe toate recordurile, care rupe toate topurile, doar că anul acela a fost peste Ronaldo.

Reclamă

Cred că Ronaldo brazilianul ar fi fost la același nivel ca Ronaldo și Messi. El a câștigat și Cupa Mondială, a câștigat o grămadă de trofee, iar performanțele lui îl pun la egalitate cu cei doi.

Nu m-am gândit niciodată, sincer (n.r. la Balonul de Aur). Ca să câștigi un Balon de Aur îți trebuie să ai rezultate cu echipa națională sau echipa de club, trebuie să câștigi Champions League. Nu am vrut să mă gândesc și nici acum nu o fac.

Reclamă

Ar fi fost foarte greu. Cred că în momentul acela erau jucători mult mai talentați și care aveau o forță mai mare din punctul de vedere al rezultatelor„, a spus Adi Mutu pentru prosport.ro.

Citește și:

Balonul de Aur 2021 | Declarația lui Lionel Messi despre Robert Lewandowski

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, dar a avut un mesaj clar pentru France Football, publicația care oferă cel mai important premiu individual al anului. Robert Lewandowski ar trebui să aibă acasă trofeul pentru 2020, susține sud-americanul.

”Toată lumea știe și este de acord cu faptul că tu ai fost câștigătorul anul trecut. Să sperăm că France Football îți va da premiul Balonul de Aur 2020. Cu toții știm că l-ai meritat și sper că îl vei avea acasă”, a spus Messi, după ce a primit al șaptelea Balon de Aur al carierei.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale!
Diverse • 16 mart., 14:11
FOTO
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale! Starurile care apar alături de „Briliant” pe această listă
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul
Liga 1 • 11 mart., 11:23
Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul: „Le spun public că este una record! Îmi vor lua banii!”
Adrian Mutu, şocat de victoria lui Rapid cu FCSB: "S-a cam dat puţin peste cap campionatul"
Liga 1 • 10 mart., 15:45
„Ne-a cam bulversat pe toţi” Adrian Mutu, şocat de victoria lui Rapid cu FCSB: „S-a cam dat puţin peste cap campionatul”