Închide meniul

Adrian Mutu, transfer neaşteptat înainte de startul sezonului. FC U Craiova a adus un fost jucător de la FCSB şi Dinamo

Reclamă

Publicat: 14 iulie 2021, 9:31

Adrian Mutu, transfer neaşteptat înainte de startul sezonului. FC U Craiova a adus un fost jucător de la FCSB şi Dinamo

Adrian Mutu, transfer neaşteptat înainte de startul sezonului, la FC U Craiova

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES Hepta

Mijlocaşul Vlad Achim a semnat cu FC U Craiova. Gruparea nou-promovată în Liga 1 a făcut anunţul pe contul de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, transfer neaşteptat: Vlad Achim a semnat cu FC U Craiova

Jucătorul de 32 de ani are 285 de meciuri în Liga I din România şi a evoluat pentru echipele importante ale fotbalului românesc, precum FCSB, FC Voluntari, FC Botoşani, Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa.

Achim şi-a reziliat, marţi, contractul cu FC Dinamo, grupare aflată în insovenţă.

„Cu Achim am semnat rezilierea de comun acord. Ne-am despărţit de Achim în termeni amiabili”, a declarat Adrian Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, informează news.ro.

Dinamo se dezintegrează înaintea noului sezon. Pe lângă Achim, au mai plecat Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec, cărora Dinamo le-a reziliat contractele unilateral.

Reclamă

Iuliu Mureşan, şocat de salariile mari de la Dinamo: ” În insolvență nu poți plăti salarii din urmă”

Iuliu Mureșan, noul administrator special al lui Dinamo, a anunțat că jucătorii nu își pot primi salariile restante, potrivit paginii de Facebook a clubului.

„Jucătorii își cer banii, sunt salarii restante, dar în insolvență nu poți plăti salarii din urmă. De exemplu, la Mediaș s-au dat peste 90% din restanțe, la CFR 12%, iar la Dinamo, la insolvența precedentă, în jur de 5%. Știu că jucătorii au muncit pentru acești bani, eu nu știu ce s-a promis înainte, dar nu e voie să dai niciun salariu anterior insolvenței.

Oricum, sunt salarii foarte mari, nu înțeleg cine a negociat pe ce s-a bazat, sunt salarii de campioana României, sunt unele în jur de 20 de mii de euro pe lună. Clubul poate negocia cu fiecare acum, nu sunt sclavi, scăderea salarială trebuie acceptată de jucători”, a spus directorul executiv al lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și