Închide meniul

Aici a pierit Maradona! ”Dacă vezi unde s-a stins Diego, mori și tu!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 2 decembrie 2020, 20:15

Aici a pierit Maradona! ”Dacă vezi unde s-a stins Diego, mori și tu!”

Ole

 Ce s-a petrecut cu Diego Armando Maradona cu câteva zile înainte de 25 noiembrie? Era pregătit pentru o internare la domiciliu? Vila în care viețuia avea toate dotările necesare pentru un pacient cu problemele lui ”Pibe d’Oro”? Când au apărut primele imagini cu casa din cartierul San Andrés, când oamenii au văzut cum arată camera în care era ”cantonat” astrul, au apărut și multele semne de întrebare. Conform cotidianului argentinian ”Olé”, Maradona nu dispunea de condițiile necesare unei internări la domiciliu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camerele de la parter nu au baie proprie!

Proprietatea, închiriată, dispune de un etaj, unde se găsesc patru camere, fiecare cu baie proprie. Știindu-se însă că Diego nu putea urca și coborî scările, i-a fost ”recomandată” o încăpere de la parter, despre care s-a vorbit destul în ultima vreme. Claudia (n.r. – una dintre fiicele fostului fotbalist) i-a spus lui Oscar Ruggeri: ”Cabezon (n.r. – porecla jucătorului) dacă vezi unde s-a stins Diego, mori și tu!

Camera avea un pat dublu, televizor cu o diagonală de 81 cm, scaun care te masa, aer condiționat și, atenție, toaletă portabilă, un wc asemănător celor pentru campinguri, rulote sau mers la pescuit! Ferestrele erau cu jaluzele. ”Nu pot să cred că i-au dat lui Diego camera din spatele bucătăriei! Acolo e cel mai mare zgomot, ori el avea nevoie de liniște, de odihnă”, au scăpat câteva vorbe investigatorii. ”Și o o cadă de baie, fără un duș în cameră. Nu așa poți avea grijă de o persoană precum Diego! De ce nu au închiriat o vilă care să aibă baie civilizată în camerele de la parter. Maradona avea bani (n.r. – se vorbește despre o avere de 50.000.000 de euro) pentru a plăti toate aceste utilități, pentru o internare domiciliară confortabilă, nu ceea ce am văzut noi!

Diego Armando Maradona a ajuns aici pe 11 noiembrie, după ce a ieșit din Clinica Olivos, acolo unde fusese internat opt zile pentru a fi operat de un hematom subdural. Chiar dacă organele au modificat dosarul de la ”anchetă și cauza morții” la ”ucidere din culpă”, nu acesta este cel mai important element, ci faptul că ”Totul a fost scăpat de sub control în tratarea lui Maradona”, așa cum au spus sursele.

Reclamă

Conform acestora, doctorul Agustina Cosachov, medic psihiatru, a cerut continuarea tratamentului pentru fostul număr 10, dar mare parte dintre solicitările ei, nu a fost îndeplinită. ”Este nevoie de infirmieri, de preferință bărbați, cu disponibilitate permanentă, specializați în problematica consumului de substanțe, un medic neurolog, precum și unul generalist”… Poliția Federală a descins deja la locuința lui Cosachov, pentru a vedea dacă aceasta a cerut exact toate facilitățile pentru Maradona, la extermarea acestuia, în timp ce, pe de altă parte, Leopoldo Luque, medicul personal, a cerut excluderea variantei de arest preventiv, deși nu a fost acuzat oficial!

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și