Închide meniul

Aleix Garcia, interviu despre calvarul de la Dinamo: ”Trăim un adevărat dezastru financiar!”. Motivul pentru care a ales Liga 1

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 decembrie 2020, 6:34

Aleix Garcia, interviu despre calvarul de la Dinamo: ”Trăim un adevărat dezastru financiar!”. Motivul pentru care a ales Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Aleix Garcia a vorbit despre situația de la Dinamo

La două luni și jumătate de când a sosit cu mare fanfară în tabăra ”câinilor”, mijlocașul ofensiv este la fel de neplătit ca toată lumea din cadrul clubului. El a evoluat pentru Mouscron în stagiunea precedentă și a oferit presei belgiene un interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aleix Garcia despre cum a ajuns la Dinamo

”Am refuzat multe echipe. Aveam de asemenea probleme în ceea ce privește partea financiară. M-am decis într-un final să merg la Dinamo București deoarece era un proiect cu filosofie spaniolă și îi cunoșteam pe unii jucători.

M-am adaptat foarte ușor deoarece sunt multe elemente spaniole. De la început, românii au fost foarte drăguți cu mine. Iubita mea este din Moldova și vorbește limba. A fost fericită pentru mine, m-a ajutat mult”, a declarat spaniolul.

Aleix Garcia despre ”proxima semana” din ”Ștefan cel Mare”

Totuși, Garcia a continuat să povestească și despre partea mai puțin plăcută a clubului.

”Salariile noastre nu au fost plătite de multă vreme. Unii jucători își așteaptă banii chiar și de cinci luni.

Reclamă

Oamenii care lucrează la club, în birouri sau la întreținere sunt în aceeași situație. Am pierdut deja mai mulți jucători și alții vor pleca în curând.

Antrenorul, de asemenea, a plecat. Trăim un adevărat dezastru financiar. Sunt un jucător căruia îi place să înceapă ceva și să îl ducă la final, dar dacă situația va continua, va deveni dificil pentru mine și pentru alții deoarece nu mai avem încredere în cei care conduc clubul.

Ei fac multe promisiuni, dar nu le îndeplinesc. Nu știu ce se va întâmpla în viitor, dar avem familii și obligații”, a precizat Aleix Garcia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Aleix Garcia a acordat un interviu presei din Belgia
  • El a vorbit despre situația de la Dinamo

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și