Închide meniul

Aleix Garcia, interviu despre calvarul de la Dinamo: ”Trăim un adevărat dezastru financiar!”. Motivul pentru care a ales Liga 1

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 decembrie 2020, 6:34

Aleix Garcia, interviu despre calvarul de la Dinamo: ”Trăim un adevărat dezastru financiar!”. Motivul pentru care a ales Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Aleix Garcia a vorbit despre situația de la Dinamo

La două luni și jumătate de când a sosit cu mare fanfară în tabăra ”câinilor”, mijlocașul ofensiv este la fel de neplătit ca toată lumea din cadrul clubului. El a evoluat pentru Mouscron în stagiunea precedentă și a oferit presei belgiene un interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aleix Garcia despre cum a ajuns la Dinamo

”Am refuzat multe echipe. Aveam de asemenea probleme în ceea ce privește partea financiară. M-am decis într-un final să merg la Dinamo București deoarece era un proiect cu filosofie spaniolă și îi cunoșteam pe unii jucători.

M-am adaptat foarte ușor deoarece sunt multe elemente spaniole. De la început, românii au fost foarte drăguți cu mine. Iubita mea este din Moldova și vorbește limba. A fost fericită pentru mine, m-a ajutat mult”, a declarat spaniolul.

Aleix Garcia despre ”proxima semana” din ”Ștefan cel Mare”

Totuși, Garcia a continuat să povestească și despre partea mai puțin plăcută a clubului.

”Salariile noastre nu au fost plătite de multă vreme. Unii jucători își așteaptă banii chiar și de cinci luni.

Reclamă

Oamenii care lucrează la club, în birouri sau la întreținere sunt în aceeași situație. Am pierdut deja mai mulți jucători și alții vor pleca în curând.

Antrenorul, de asemenea, a plecat. Trăim un adevărat dezastru financiar. Sunt un jucător căruia îi place să înceapă ceva și să îl ducă la final, dar dacă situația va continua, va deveni dificil pentru mine și pentru alții deoarece nu mai avem încredere în cei care conduc clubul.

Ei fac multe promisiuni, dar nu le îndeplinesc. Nu știu ce se va întâmpla în viitor, dar avem familii și obligații”, a precizat Aleix Garcia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și