Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Alexandru Băluță a dat cărțile pe față! ”Coșmarul” prin care a trecut la Slavia: ”Antrenorul vorbea doar în cehă!” A fost aproape de a reveni la Craiova

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 noiembrie 2021, 14:33

Alexandru Băluță a dat cărțile pe față! ”Coșmarul” prin care a trecut la Slavia: ”Antrenorul vorbea doar în cehă!” A fost aproape de a reveni la Craiova

Alexandru Băluță ar reveni în România doar la Craiova

AS.ro

Băluță a povestit la AS.ro LIVE ”coșmarul” prin care a trecut în Cehia. Antrenorul vorbea doar în cehă, iar traducerea în engleză era dezastruoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost foarte greu să mă adaptez în Cehia, de ce să mint. M-am dus cam euforic acolo. Credeam că după 17 goluri date într-un sezon, la Craiova, o să rup norii și acolo. Limba nu o înțlegeam, am luat-o de la zero, engleza, să fiu sincere, o știam foarte puțin. Antrenorul nu vorbea engleză. Ședințele le ținea doar în cehă, rare ori îmi aduceau un traducător. Doamne, cum îmi traduceau… nu știau termenii fotbalistici.

Eu îmi dădeam seama după ce îmi arătau la videoproiector, noroc că știam limbajul fotbalistic, că dacă era după traducători. Eram și foarte mulți jucători, ei sunt și mai naționaliști așa. Antrenamentele erau foarte grele. Nu m-am dat la o parte, după ce arătam la antrenamente, meritam să joc, dar ei se bazau pe jucătorii lor. Noi trebuia să fim de 10 ori mai buni ca ei”, a dezvăluit Alexandru Băluță la AS.ro LIVE.

Alexandru Băluță a fost aproape de a reveni la Universitatea Craiova

Alexandru Băluță a ajuns la Slavia Praga după un sezon excelent pe care l-a făcut la Universitatea Craiova, echipă pentru care a visat mereu să joace. Mijlocașul susține că dacă ar fi să revină în țară, ar face-o doar la echipa sa de suflet.

Când eram mic, visam să joc pentru Universitatea Craiova. La noi, în Oltenia, nu există altceva. Mi-am îndeplinit visul. Dacă ar fi să revin în România, nu există altceva pentru mine, în afară de Craiova. Au fost multe momente în care mă gândeam să mă întorc acasă.

Reclamă

Au fost momente când trebuia să revin la Craiova, dar am rămas să lupt. Nouă ne place confortul, ei se nasc cu altă mentalitate. Mi-e greu să spun că aș reveni la altă echipă, în afară de Craiova”, a mai spus Băluță la AS.ro LIVE.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și