Închide meniul

Alexandru Băluță, star în Ungaria! Românul a marcat și contra liderului Ferencvaros și are cifre impresionante

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2021, 22:55

Alexandru Băluță, star în Ungaria! Românul a marcat și contra liderului Ferencvaros și are cifre impresionante

Alexandru Băluță, star în Ungaria

Alexandru Băluță, în timpul unui meci disputat de Academia Puskas / Profimedia

  • Alexandru Băluță, star în Ungaria
  • Românul are cifre impresionante

Alexandru Băluță, titular de bază la Academia Puskas, a făcut un meci bun chiar și împotriva liderului din Ungaria, Ferencvaros, scor 1-1. Românul a marcat unicul gol al echipei sale, în minutul 50, după ce Laidouni, fost jucător al lui FC Voluntari, a înscris pentru Ferencvaros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluță, în formă maximă în Ungaria

Băluță are 12 meciuri disputate în acest sezon din Ungaria, dintre care 10 ca titular. Fotbalistul de 28 de ani are deja în cont patru goluri și patru assist-uri.

Românul este golgheterul lui celor de la Academia Puskas, la egalitate cu cehul Jakub Plsek. Băluță și-a egalat deja numărul de goluri înscrise în sezonul trecut, în 13 meciuri mai puțin disputate.

Reclamă

Echipa lui Alexandru Băluță este pe locul al treilea în Unagria, la la cinci puncte de liderul Ferencvaros, după 14 etape. Academica Puskas e însă fără victorie de aproape o lună, 6 noiembrie.

&

Reclamă

Cine este Alexandru Băluță

Crescut la Academia de fotbal „Gică Popescu”, Băluță și-a făcut debutul la seniori la Chindia Târgoviște, după care a ajuns la Viitorul lui Gică Hagi, unde a stat doar un an, apoi s-a transferat la Universitatea Craiova, în 2014.

900.000 de euro este cota lui Alexandru Băluță, potrivit transfermarkt.com. Românul joacă în Ungaria din iulie 2020, când era transferat de la Slavia Praga pentru 700.000 de euro. Contractul său cu Academica Puskas expiră în 2023.

În 2018, Alexandru Băluță era vândut de Universitatea Craiova la Slavia Praga pentru 2,65 de milioane de euro. La acea vreme, era al doilea cel mai scump transfer din istoria formației din Bănie. În prezent, acest record e deținut de Valentin Mihăilă, plecat la Parma pentru 9,1 milioane de euro, în 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, anunţ teribil despre accidentarea lui Alexandru Băluţă
Liga 1 • 5 apr., 20:19
Mihai Stoica, anunţ teribil despre accidentarea lui Alexandru Băluţă: „Va lipsi atât! Nu e incert, lipseşte cu certitudine!”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie
Antena Sport Update • 5 apr., 17:48
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie 2024
Un titular de bază de la FCSB s-a "rupt" şi ratează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR
Liga 1 • 5 apr., 14:45
Un titular de bază de la FCSB s-a „rupt” şi ratează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR
Alexandru Băluță a marcat un gol de senzație în FCSB - Sepsi
Liga 1 • 17 mart., 21:53
FOTO
Alexandru Băluță, gol de senzație în FCSB – Sepsi! Șutul i-a lăsat cu gura căscată pe toți fanii din stadion
Gigi Becali a mai distrus un titular după dezastrul cu Rapid
Liga 1 • 10 mart., 13:55
„Păi, bă, eşti nebun?!” Gigi Becali a mai distrus un titular după dezastrul cu Rapid: „Ia, treci pe bancă și tu!”