Închide meniul

Alexandru Bourceanu, despre sacrificiile campionilor mondiali din echipa României: „Balogh munceşte de la 8 la 4”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 noiembrie 2023, 16:07

Alexandru Bourceanu, despre sacrificiile campionilor mondiali din echipa României: „Balogh munceşte de la 8 la 4

Alexandru Bourceanu avut o reacţie incredibilă la aproape o lună după ce a devenit campion mondial la minifotbal

Alexandru Bourceanu, la revenirea în ţară

Alexandru Bourceanu a fost speriat de momentul penalty-ului executat în finala Campionatului Mondial de minifotbal, în care România s-a impus la loviturile de departajare în faţa Kazahstanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bourceanu a marcat golul de 5-5 la loviturile de departajare. Mijlocaşul a vorbit despre situaţia colegului său Marius Balogh care munceşte de la 8 la 16 şi se antrenează seara. La fel, mai sunt şi alţi jucători.

Alexandru Bourceanu, despre sacrificiile campionilor mondiali din echipa României

„Sunt la fel ca acum două săptămâni când am plecat. Pur şi simplu am câştigat câteva meciuri, am avut şansă şi am ajuns campioni mondiali. În momentul ăsta, nu e nimic special, dar la un moment dat ar putea fi folosit ca o armă a egocentrismului `mamă, eu sunt campion mondial`. Nu am de gând să folosesc titlul pe care l-am câştigat pentru a-i face pe restul să se simtă inferiori. Sunt acelaşi ca acum două săptămâni.

Penalty-ul pe care l-am executat devine din ce în ce mai înspăimântător. La momentul ăla am semi-sprintat spre punctul cu var pentru a nu mă gândi la consecinţele unei ratări. Colegii mei ştiu că lucrul pe care îl urăsc cel mai mult e să bat penalty-uri. Dar am marcat de cele trei ori când a trebuit să bat. Inima mea e prea bătrână pentru situaţia asta. Nu pot spune că mă simt invincibil. Sper să nu mai ajung în situaţii de genul ăsta.

Multe lucruri nu au fost aşa cum ar fi trebuit să fie, dar am avut de învăţat. Suntem campioni mondiali, dar la următorul Mondial trebuie să o luăm de la capăt. Grupul care s-a format, s-a format foarte repede. Dacă eu aş fi antrenor la Liga 2, l-aş transfera pe Balogh de aseară, pentru ca acest băiat să nu joace la Liga 3, să fie nevoit să muncească de la 8 la 4 şi dup-aia, doar pentru că are o înţelegere, munceşte dimineaţa şi se antrenează seara. Trebuie să îl ajutăm, la fel şi Mocanu. Asta spune ceva şi despre fotbalul nostru mare”, a spus Bourceanu, la revenirea în ţară.

Reclamă

Mihai Stoica, după ce România a câştigat dramatic Campionatul Mondial de minifotbal: „Se vede că sunt amatori”

Mihai Stoica a vorbit după ce România a câştigat dramatic Campionatul Mondial de minifotbal. Victoria a fost una dramatică, venită în faţa Kazahstanului, la penalty-uri.

Jucătorii şi stafful celor de la FCSB au urmărit în cantonament finala câştigată de tricolori, printre care s-a aflat şi fostul căpitan al roş-albaştrilor, Alex Bourceanu.

„La noi în cantonament s-a trăit cu intensitate finala. A jucat Bourceanu. Se vede că sunt amatori. Una e futsal unde sunt jucători profesionişti plătiţi bine şi alta e minifotbal”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România a învins Kazahstan într-o finală epică, decisă la lovituri de la 7 metri. A fost nebunie totală în meciul pentru trofeu, care s-a disputat în emiratul Ras Al Khaimah (Emiratele Arabe Unite). Tricolorii au revenit de la 0-2, graţie „dublei” miraculoase a lui Marius Balogh. Campioana s-a decis după executarea a 30 de lovituri de departajare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și