Închide meniul
Video

Alexandru Cicâldău, avertizat de Gabi Tamaş: „Trebuie să fie de două ori mai bun!” Galatasaray îl va umple de bani şi pe Gică Hagi

Reclamă

Publicat: 23 iulie 2021, 22:52

Alexandru Cicâldău, avertizat de Gabi Tamaş

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Cicâldău va ajunge în Turcia unde va semna cu Galatasaray. Tamaş este unul dintre românii care au jucat pentru gruparea din Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău, avertizat de Gabi Tamaş: „Trebuie să fie de două ori mai bun!”

Trebuie să fie de două ori mai bun ca jucătorii de acolo! Dacă nu te duci şi munceşti şi eşti mai bun de două ori ca ceilalţi, nu vei juca!”, i-a transmis Tamaş lui Cicâldău.

Galata a confirmat în mod oficial negocierile. Contractul va fi semnat când fotbalistul va ajuns la Istanbul. 6,5 milioane de euro achită turcii.

Fatih Terim s-a sfătuit cu Hagi înainte să aranjeze transferul lui Cicâldău. „Regele” va încasa aproape 2 milioane de euro!

În 2018, când Viitorul l-a cedat pe Cicâldău la Craiova, a încasat 1 milion de euro, dar a păstrat şi 30% dintr-un viitor transfer.

Reclamă

Dumitru Dragomir, despre Alexandru Cicâldău: „Transfer de senzaţie!”

„Transfer de senzaţie! La banii ăştia, ce dracu mai vrei!”, a spus Mitică Dragomir pentru AntenaSport.

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Voluntari, crede că Cicâldău putea să mai aştepte.

„Merita să meargă poate la o echipă mai puternică!”, a spus fostul fundaş al naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani va avea un salariu impresionant: 1,1 milioane de euro pe sezon. La Craiova, el a jucat 129 de meciuri. A dat 33 de goluri şi 29 de pase decisive.

Cota sa de piaţă ajunsese la 6,5 milioane de euro, exact suma transferului la Galatasaray.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și