Închide meniul
Foto

Alexandru Cicâldău, primele imagini în tricoul lui Galatasaray! Mesaj impresionant al Universităţii Craiova. „Ne-am bucurat şi am suferit împreună!”

Reclamă

Publicat: 24 iulie 2021, 22:05

Alexandru Cicâldău, primele imagini în tricoul lui Galatasaray! Mesaj impresionant al Universităţii Craiova. „Ne-am bucurat şi am suferit împreună!”

Alexandru Cicâldău, primele imagini în tricoul lui Galatasaray

Twitter Galarasaray

Alexandru Cicâldău apare în premieră în tricoul lui Galatasatay în imaginile publicate de clubul turc pe contul oficial de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău, primele imagini în tricoul lui Galatasaray

În cei cinci ani de contract, fotbalistul român are asigurate venituri de peste 5 milioane de euro! Salariul său va fi de aproximativ 1 milion de euro pe sezon.

Universitatea Craiova va primi 6,5 milioane de euro în schimbul lui Cicâldău. Suma este de peste 6 ori mai mare decât cea pe care i-a plătit-o în 2018 lui Viitorul. Clubul lui Gică Hagi, devenit între timp Farul Constanţa, a păstrat 30% dintr-un viitor transfer, aşa că va încasa aproape o treime din sumă.

Mesajul primit de Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova

Clubul oltean i-a transmis un mesaj special de despărţire lui Cicâldău.

Reclamă

„Alexandru Cic Bom Bom părăsește Oltenia după 3 ani în care a purtat cu mândrie și devotament tricoul cu numărul 10 al celei mai iubite echipe din România. 👏
Au fost 3 ani în care ne-am bucurat și am suferit împreună, iar multe dintre bucurii s-au datorat chiar muncii și talentului lui Alex.

Cu 33 de goluri marcate cu leul pe piept și 21 de pase decisive, câștigător al Cupei și al Supercupei în această vară, golgheterul nostru de la revenirea Științei pe prima scenă și-a depus candidatura pentru un loc în galeria legendelor Universității Craiova. Îi mulțumim pentru tot ce ne-a dăruit și suntem mândri și fericiți că a fost unul dintre noi în tot acest timp.

După ce a reușit ce mentorul său Gheorghe Hagi doar visase, să joace sub culorile Universității, Alex continuă să îi calce pe urme fostului uriaș fotbalist român și merge la o altă echipă unde pasiunea fanilor e mai importantă decât orice: Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

Îi dorim mult succes la noul club și îl asigurăm că vom continua să sărim în picioare la fiecare dintre golurile pe care le va înscrie de acum înainte. Baftă, Cic! 💙”, se arată pe contul de Facebook al Universităţii Craiova.

Alexandru Cicâldău a jucat 129 de meciuri la Universitatea Craiova în toate competiţiile. El a marcat 33 de goluri şi a oferit 21 de pase decisive.

Cupa şi Supercupa României sunt trofeele cucerite de Cicâldău cu gruparea olteană. El mai are în palmares titlul de campion câştigat cu Viitorul.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și