Închide meniul

Alexandru, fiul lui Vasile Şiman, este căpitan la AC Milan U18! A fost dorit şi de Barcelona

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 octombrie 2023, 20:45

Reclamă
Alexandru, fiul lui Vasile Şiman, este căpitan la AC Milan U18! A fost dorit şi de Barcelona

Alexandru Șiman, românul care face furori la AC Milan, la juniori

Vasile Șiman / Pro Sport

Alexandru, fiul lui Vasile Şiman, este căpitan la AC Milan U18. Fostul patron de la Sportul a rupt tăcerea despre fiul său care este unul dintre cei mai apreciaţi jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Şiman a ieşit din spaţiul public în ultimii ani şi puţină lume mai ştie cu ce se ocupă. Extrem de discret cu viaţa privată, Vasile Şiman a vorbit despre Alexandru, fiul său care joacă la AC Milan.

Alexandru, fiul lui Vasile Şiman, este căpitan la AC Milan U18

Alexandru Şiman este unul dintre cei mai talentaţi jucători de la echipa U18 a celor de la Milan. Mia mult, Şiman Jr. este căpitamul echipei. În ultima partidă, Alexandru Şiman a reuşit o dublă şi şi-a ajutat echipa să câştige în deplasare cu scorul de 3-2.

„Să comentăm ce? Eu pot să vorbesc orice cu plăcere, dar pentru el vorbesc faptele. Cum a ajuns acolo? A fost în probe și l-au luat. Normal că am mers la toate meciurile lui. Sunt mai multe motive pentru care am rămas aproape de fotbal, iar el este unul dintre ele.

A reușit acum două goluri, ultimul în prelungiri. Urmăriți-l și o să-l vedeți ce tip de jucător e. Nu vreau să fiu în situația asta. Dacă juca la Milan la prima echipă puteam să discutăm mai multe. Acuma joacă la nivel de juniori încă, e în plină dezvoltare. Normal că își dorește să continue în străinătate, doar nu vrea să vină în România? Toți jucătorii români vor să plece afară.

Reclamă

El nu doar că a fost urmărit de Monaco sau Barcelona. El a fost acolo. Voia să se ducă la Monaco. A fost în probe, dar a venit pandemia. Conjunctura a fost de așa natură că nu s-a putut la momentul respectiv. El nu este un jucător necunoscut. Cine trebuie să știe de el se informează”, a spus Vasile Şiman pentru fanatik.ro.

Marea greșeală a lui Vasile Șiman, dezvăluită de Dacian Varga

Dacian Varga susține că era ca un frate cu Vasile Șiman. Totul s-a rupt în momentul în care fostul patron al studenților ”l-a ars” la bani. Fostul mijlocaș ofensiv se consideră printre ”fericiții” de la Sportul.

”Cu Șiman am fost prieten, prieten, eram frați, până m-a păcălit, până m-a ars. Eu am fost printre fericiții de la Sportul pentru că mereu am fost împrumutat și mi-am mai luat un ban. 

Reclamă 4 / 0/3

Peste tot unde am fost, am avut salarii foarte bune. Cei care au rămas acolo au avut salarii foarte mici”, a povestit Dacian Varga la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și