Închide meniul

Alexandru Maxim e în vârf de formă în Turcia și recunoaște: ”Nu veneam dacă nu era Șumudică”. Ce crede despre Dan Petrescu la Kayserispor

Gal Dorin Publicat: 5 ianuarie 2021, 17:48

Alexandru Maxim e în vârf de formă în Turcia și recunoaște: ”Nu veneam dacă nu era Șumudică”. Ce crede despre Dan Petrescu la Kayserispor

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Alexandru Maxim este ”pe cai mari” în Turcia, cu Gaziantep

  • Alexandru Maxim a înscris din nou pentru Gaziantep
  • Cum l-a lăudat pe Marius Șumudică

”Reuşesc să ne menţină pe toţi motivaţi. Suntem cu salariile la zi şi asta ne motivează. Se ţin de cuvânt cu tot ce ne promit. Suntem pe primul loc, dar performanţa e că suntem neînvinşi de 15 etape. Nu e simplu…cred că avem vreo 23-24 în care marcăm meci de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din câte ştiu staff-ul are contract până în vară. La cum merg lucrurile este imposibil să nu-i propună un nou contract. Este unul dintre cei mai valoroşi antrenori din Turcia. Sunt convins că ofertele vor veni, nu numai de la Gaziantep”, a declarat Maxim.

Alexandru Maxim temperează situația: ”E devreme, nici nu am terminat turul”

În ciuda parcursului extraordinar, internaționalul român îndeamnă la calm și spune că mai este mult până ce Gaziantep ar putea să spere la titlu.

Reclamă

”E devreme, nici nu am terminat turul. E o performanţă, suntem pe un drum foarte bun, suntem o echipă puternică din toate punctele de vedere. Chiar dacă este entuziasmul ăsta, cred că cu toţii ne dăm seama că momentan nu s-a realizat nimic. Şi eu mă gândesc la titlu, e bine să ai ţeluri înalte pentru a putea face performanţă.

Cred că trebuie să ne gândim noi la ce facem mai departe. Următoarele meciuri nu vor fi uşoare. Jucăm din 3 în 3 zile. Dacă la sfârşitul turului terminăm sus avem şanse să ne clasăm foarte bine”, a precizat Maxim.

Reclamă

Maxim recunoaște: ”Nu veneam dacă nu era Șumudică”

Alex Maxim și-a reîntinerit cariera la Gaziantep, echipă unde a intrat din nou într-o formă foarte bună. Românul a recunoscut că singurul motiv pentru care a acceptat oferta a fost Marius Șumudică.

”Nu mă gândeam aşa de departe, îmi doream doar să evoluez şi să prind ritmul. Atâta timp cât ai încredere din partea staff-ului cred că sunt lucruri care vin de la sine. Nu veneam dacă nu era Şumudică, nu ştiam mult despre oraş, despre echipă. Foarte mulţi jucători au venit pentru el.

Cred că e mare păcat că nu se joacă cu spectatori. Cred că fanii noştri şi-ar fi dorit să vină, s-ar fi jucat cu stadionul plin. Oriunde mergi e o atmosferă extraordinară”, a explicat Maxim.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică s-a pus pe dans după ce a trecut pe primul loc

”Da, eram acolo. Este un dans specifici din Turcia. Din câte am înţeles cei din cadrul clubului pun melodia în fiecare meci. O aud la fiecare meci şi îmi este cunoscută. Am auzit şi în cantonament melodia asta”, au fost cuvintele marcatorului primului gol al lui Gaziantep.

Alex Maxim i-a urat succes lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor, tot din prima ligă din Turcia. Deși echipa sa are meci peste două etape cu noua formație a ”Bursucului”, Alex i-a urat noroc lui Petrescu.

”Din câte am înţeles nu s-a oficializat mutarea, dar îi urez succes. Nu este uşor pentru că echipa este într-o perioadă dificilă, dar are jucători foarte buni, ştiu echipa. E român de-al nostru şi vrem să faca performanţă”, a încheiat Alex Maxim într-o intervenție la Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii