Închide meniul

Alexandru Maxim face furori în Turcia! Românul a reușit o „dublă” în Gaziantep – Hatayspor 2-2. Ce notă a primit

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2022, 21:51

Alexandru Maxim face furori în Turcia! Românul a reușit o „dublă în Gaziantep – Hatayspor 2-2. Ce notă a primit

Alexandru Maxim este golgheterul lui Gaziantep

Alexandru Maxim, într-un meci pentru Gaziantep din campionatul Turciei / Twitter Gaziantep

Maxim a fost integralist şi a marcat în minutele 5 şi 79. Românul a fost cel mai bun jucător de pe teren, potrivit Sofa Score, care l-a notat cu 9.3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim, „dublă” în Gaziantep – Hatayspor 2-2

Maxim a marcat prima dată cu o lovitură de cap, iar al doilea gol a venit după un șut din drop plasat lângă bară, la colțul scurt.

Celălalt român de la Gaziantep, Alin Toşca, a evoluat până în minutul 75.

Reclamă

În clasament, Gaziantep este pe locul 11, cu 37 de puncte, iar Hatayspor este pe 8, cu 43 de puncte. Lider este Trabzonspor, cu 67 de puncte.

Alexandru Maxim, sezon bun la Gaziantep

Cu cele două goluri reușite în poarta lui Hatayspor, Maxim a ajuns la nouă goluri marcate pentru Gaziantep, fiind golgheterul echipei. Românul are în cont și trei assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Maxim joacă la Gaziantep din ianuarie 2020, când a fost adus de Marius Șumudică. Românul mai are contract cu formația din Turcia până în 2024.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și