Închide meniul

Alexandru Maxim, pasă de gol în Gaziantep – Karagumruk! Românul are cifre impresionante în Turcia

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2022, 14:16

Reclamă
Alexandru Maxim, pasă de gol în Gaziantep – Karagumruk! Românul are cifre impresionante în Turcia

Alexandru Maxim este golgheterul lui Gaziantep

Alexandru Maxim, într-un meci pentru Gaziantep din campionatul Turciei / Twitter Gaziantep

Românii Alexandru Maxim și Alin Toșca sunt titulari la Gaziantep în meciul cu Karagmuruk. Mijlocașul în vârstă de 31 de ani a ieșit la rampă în minutul 18, când a pasat decisiv la golul lui Muhammet Demir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim, pasă de gol în Gaziantep – Karagumruk

Pentru Maxim a fost al treilea assist în acest sezon din Turcia. Românul are în cont și patru gol. De asemenea, mijlocașul a reușit o pasă decisivă și în Cupa Turciei.

Gaziantep poate urca pe locul 6 în cazul unei victorii cu Karagumruk. Echipa lui Maxim și Toșca se luptă pentru cupele europene.

3 milioane de euro este cota lui Alexandru Maxim, potrivit transfermarkt.com. Românul mai are contract cu Gaziantep până în 2024.

Reclamă
Reclamă

Gaziantep, lovită de Covid-19

Gaziantep FK, grupare la care sunt legitimaţi Alin Toşca şi Alexandru Maxim, a anunţat, sâmbătă, că cinci dintre jucătorii săi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

În urma testelor Covid-19 făcute înaintea meciului de  astăzi cu Karagumruk, s-au raportat cinci jucători testaţi pozitiv”, a precizat clubul din Gaziantep.

Reclamă

Fotbaliştii au intrat în izolare şi sunt sub tratament.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Manchester United – Twente 1-1. Rezultatele serii din Europa League

23:48

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

22:36

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

22:35

Adrian Mititelu, sfătuit de Florin Talpan în procesul cu FRF, care are o miză de 300 de milioane de euro!

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 3 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 4 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 5 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și