Închide meniul
VIDEO

Alexandru Mitriță i-a adus victoria lui Marius Șumudică, în a doua zi de Crăciun! Cum a marcat românul

Alexandru Ivan Publicat: 26 decembrie 2022, 17:45

Reclamă
Alexandru Mitriță i-a adus victoria lui Marius Șumudică, în a doua zi de Crăciun! Cum a marcat românul

Alexandru Mitriţă, gol superb în duelul dintre Mirel Rădoi şi Marius Şumudică

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci pentru Al Raed/ Twitter

Alexandru Mitriță i-a adus victoria lui Marius Șumudică în meciul disputat luni de Al Raed, în a doua zi de Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia Al Raed, antrenată de Marius Şumudică, a învins, luni, în deplasare, cu 2-1, echipa Al Batin, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Arabiei Saudite, în care Alexandru Mitriţă a înscris golul care a stabilit scorul final.

Alexandru Mitriță i-a adus victoria lui Marius Șumudică

Mitriţă a marcat în minutul 57, după ce în minutul 31 Al Raed deschisese scorul prin El Berkaoui şi Al Batin egalase prin Al Shammari în minutul 49.

Alexandru Mitriţă a jucat până în minutul 82. Celălalt jucător român de la Al Raed, Silviu Lung Jr., a fost integralist.

Reclamă

Al Raed ocupă locul 11 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce Al Batin este pe ultima poziţie, cu doar un punct.

Marius Şumudică a răbufnit în timpul interviului la ultima partidă la Al Raed

Înainte de victoria de luni, Al Raed a fost eliminată din Cupa Arabiei Saudite de către Al Batin. Formaţia lui Marius Şumudică, la care evoluează Alexandru Mitriţă şi Silviu Lung Jr., a fost învinsă cu scorul de 0-1.

După acel meci, Marius Şumudică a fost vizibil deranjat de rezultatul obţinut de echipa sa, declarând că prestaţia jucătorilor a fost una dezastruoasă. Tehnicianul român a mărturisit că s-a simţit din plin lipsa unor jucători, printre care şi Alexandru Mitriţă, internaţionalul român nefiind în lot pentru partida din Cupă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne este foarte rușine de rezultatul de astăzi, ne este rușine pentru fanii noștri, pentru președinte, iar unii jucători nu joacă așa cum trebuie, cu sufletul pentru sigla pe care o poartă pe piept. Eu nu am o telecomandă în mână ca să-i fac să joace. Nu e nintendo (n.r. – joc video). Nu joacă fanii, nu joacă președintele, nu joc eu.

Acești jucători când intră nu fac nimic. Când nu-i ai pe Pablo, Hamis, Mitriță, Sultan, Mohammed Salem, când pierzi cinci -șase titulari echipa nu mai este la fel. Trebuie să rezolvăm aceste probleme.

Nu există respect pentru acest club din partea unor. Una preparăm la antrenament și alta jucăm. Eu nu pot intra pe teren și să dau o pasă de gol sau nu pot intra eu să marchjez. Nu sunt aici să antrenez ca să fac școală cu jucătorii. Jucpătorii trebuie să joace pentru Al Raed. Dacă nu, nu e problemă, să se ducă la președinte și să ceară să plece„, a declarat Marius Şumudică, în presa din Arabia Saudită.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și