Închide meniul

Aliat surpriză pentru LPF. George Simion cere deschiderea de urgenţă a stadioanelor! "Ar reprezenta un exerciţiu pentru EURO 2021"

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 5:49

Aliat surpriză pentru LPF. George Simion cere deschiderea de urgenţă a stadioanelor! "Ar reprezenta un exerciţiu pentru EURO 2021"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Justin Ştefan insistă pentru disputarea meciurilor cu spectatori

  • Arena Naţională va găzdui 4 meciuri de la Campionatul
  • Turneul final ar trebui să se dispute între 11 iunie şi 11 iulie 2021

Mesajul a avut ecou la George Simion, preşedintele partidului Aur. Cel care este şi liderul ultras din grupul "Uniţi sub tricolor" susţine iniţiativa LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii, aşteptaţi să revină pe stadioane după un an

"Susținem punctul de vedere exprimat de Secretarul General al LPF și solicităm Guvernului deschiderea de urgență a stadioanelor și a sălilor de sport pentru publicul larg, similar modului în care s-a procedat în cazul cinematografelor și sălilor de spectacole. Sportul a fost lipsit prea multă vreme de aportul suporterilor!", se anunţă într-un comunicat al celor de la AUR.

Secretarul general al Ligii a ţinut să îi mulţumească lui George Simion şi colegilor acestuia.

Reclamă

"Le transmit multumirile mele celor de la Alianța pentru Unirea Românilor – AUR pentru faptul ca sustin public demersul LPF de a redeschide stadioanele pentru fanii care s-au saturat sa se inghesuie la portile arenelor sportive, in loc sa fie lasati sa stea inauntru, cu respectarea tuturor normelor sanitare in vigoare", a fost reacţia lui Justin Ştefan.

Reclamă

Campionatul European a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19 și ar trebui să aibă loc în vara acestui an. Gică Popescu i-a anunţat deja pe fani că turneul final s-ar putea disputa cu spectatori.

Acum câteva zile, am avut o nouă ședință și FRF ne-a informat că se lucrează la câteva scenarii pentru Campionatul European. Două dintre ele sunt cu spectatori. S-ar putea să avem surpriza să vedem EURO cu spectatori în tribune. Sigur, într-un anumit procent”, a anunțat Gică Popescu la Digi Sport.

Răzvan Burleanu ia în calcul ocuparea Arenei Naționale în proporție de 30-50% din capacitatea totală. Grupul EURO COVID-19 a spus că, pe baza unei cercetări făcute în colaborare cu UEFA și Organizația Mondială a Sănătății, riscul de răspândire a pandemiei prin deschiderea tribunelor Arenei Naționale este foarte scăzut.

Reclamă 4 / 0/3

Partidele de la EURO care se vor disputa pe Arena Națională

  • 14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00, pe Arena Națională
  • 22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 29 iunie, un meci din optimile de finală, de la ora 21:00, pe Arena Națională
     

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: "Nu funcţionează optim"!
Liga 1 • 16 mart., 15:41
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: „Nu funcţionează optim”! Ce a spus despre varianta Dani Coman preşedintele Ligii!
FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF
Liga 1 • 27 feb., 8:21
„O crasă lipsă de respect!” FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF: „Nu e normal! Am zis NU”
Observatorul Ion Craiu, suspendat de LPF
Liga 1 • 26 feb., 13:39
Observatorul Ion Craiu, suspendat de LPF! E suspect într-un dosar privind eliberarea de fişe medicale auto
Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF! Anunţul fostului portar: "Voi candida"
Liga 1 • 15 feb., 23:42
Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF! Anunţul fostului portar: „Voi candida”
Programul etapei cu numărul 26 din Liga 1
Liga 1 • 31 ian., 15:17
Programul etapei cu numărul 26 din Liga 1. Când vor juca FCSB, Dinamo și Rapid