Închide meniul

Aliat surpriză pentru LPF. George Simion cere deschiderea de urgenţă a stadioanelor! "Ar reprezenta un exerciţiu pentru EURO 2021"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 5:49

Aliat surpriză pentru LPF. George Simion cere deschiderea de urgenţă a stadioanelor! "Ar reprezenta un exerciţiu pentru EURO 2021"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Justin Ştefan insistă pentru disputarea meciurilor cu spectatori

Mesajul a avut ecou la George Simion, preşedintele partidului Aur. Cel care este şi liderul ultras din grupul "Uniţi sub tricolor" susţine iniţiativa LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii, aşteptaţi să revină pe stadioane după un an

"Susținem punctul de vedere exprimat de Secretarul General al LPF și solicităm Guvernului deschiderea de urgență a stadioanelor și a sălilor de sport pentru publicul larg, similar modului în care s-a procedat în cazul cinematografelor și sălilor de spectacole. Sportul a fost lipsit prea multă vreme de aportul suporterilor!", se anunţă într-un comunicat al celor de la AUR.

Secretarul general al Ligii a ţinut să îi mulţumească lui George Simion şi colegilor acestuia.

"Le transmit multumirile mele celor de la Alianța pentru Unirea Românilor – AUR pentru faptul ca sustin public demersul LPF de a redeschide stadioanele pentru fanii care s-au saturat sa se inghesuie la portile arenelor sportive, in loc sa fie lasati sa stea inauntru, cu respectarea tuturor normelor sanitare in vigoare", a fost reacţia lui Justin Ştefan.

Reclamă

Campionatul European a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19 și ar trebui să aibă loc în vara acestui an. Gică Popescu i-a anunţat deja pe fani că turneul final s-ar putea disputa cu spectatori.

Acum câteva zile, am avut o nouă ședință și FRF ne-a informat că se lucrează la câteva scenarii pentru Campionatul European. Două dintre ele sunt cu spectatori. S-ar putea să avem surpriza să vedem EURO cu spectatori în tribune. Sigur, într-un anumit procent”, a anunțat Gică Popescu la Digi Sport.

Răzvan Burleanu ia în calcul ocuparea Arenei Naționale în proporție de 30-50% din capacitatea totală. Grupul EURO COVID-19 a spus că, pe baza unei cercetări făcute în colaborare cu UEFA și Organizația Mondială a Sănătății, riscul de răspândire a pandemiei prin deschiderea tribunelor Arenei Naționale este foarte scăzut.

Reclamă 4 / 0/3

Partidele de la EURO care se vor disputa pe Arena Națională

  • 14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00, pe Arena Națională
  • 22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 29 iunie, un meci din optimile de finală, de la ora 21:00, pe Arena Națională
     
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și