Închide meniul

Alin Petrache, mesaj ferm după ce Eduard Novak a chemat FCSB şi Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”: „Mai bine să plătească datoriile către stat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iulie 2022, 23:34

Reclamă
Alin Petrache, mesaj ferm după ce Eduard Novak a chemat FCSB şi Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf: „Mai bine să plătească datoriile către stat!

Alin Petrache este preşedintele Federaţiei Române de rugby

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Alin Petrache, mesaj ferm după ce Eduard Novak le-a chemat pe FCSB şi Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”. Preşedintele Federaţiei Române de rugby le-a transmis dinamoviştilor că mai bine ar face să îşi plătească datoriile către stat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Petrache l-a trimis şi pe Gigi Becali la minister dacă vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Alin Petrache a răbufnit după ce Eduard Novak a chemat FCSB şi Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”

Dacă dumneavoastră vi se pare normal să vină o echipă care are datorii la stat… Păi vorbim de bani publici, dar vrem să jucăm pe un stadion făcut din banii publici? Dinamo, am înțeles, nu are casă, dar din câte știu e în insolvență. Mai bine să plătească datoriile către stat și după să se gândească să vină pe Arcul de Triumf.

Noi de un an de zile îl avem sub administrare, nu plătim chirie, dar ne achităm singuri facturile, curent și alte cheltuieli. Am respectat folosința gratuită și am pus la rândul nostru la dispoziție altor Federații. S-au perindat pe perioada construcției vreo 6-7 miniștri.

Întrebați dacă știe cineva de vreun act, ceva. Eu, Petrache Alin, am fost împuternicit de Minister să semnez orice act în legătură cu stadionul. Mă gândesc așa, din sportul de echipă, care stă cel mai bine din punct de vedere al clasamentului, este rugby-ul.

Reclamă
Reclamă 4

Cu ministerul trebuie să vorbească FCSB dacă vrea să joace pe stadion. Săptămâna trecută s-a dat un ordin de ministru care a făcut ca Arcul de Triumf să fie obiectiv public.

Din punctul nostru de vedere putem accepta orice, dar unde merg echipele noastre naționale? Unde merg cele 26 de echipe din București care se antrenează acolo? Noi stăm cel mai bine ca rezultate când vorbim de sporturile de echipă„, a declarat Alin Petrache la digisport.ro.

FCSB şi Dinamo vor fi primite pe Stadionul Arcul de Triumf! Eduard Novak, vestea momentului

FCSB şi Dinamo vor fi primite pe Stadionul Arcul de Triumf, asigură Eduard Novak. Ministrul Sportului s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu şi a făcut anunţul aşteptat de fanii marilor rivale ale fotbalului românesc.

Reclamă

Dinamoviştii nu au unde să joace după ce vor începe lucrările la noua arenă din Ştefan cel Mare, dar Novak i-a liniştit. Retrogradaţi pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, „câinii” au fost refuzaţi în Colentina şi Cotroceni. Luau în calcul chiar şi să plece din Bucureşti.

Eu cred că da (n.r. Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți”, a declarat Eduard Novak pentru sport.ro.

Ministrul l-a asigurat şi pe Gigi Becali că i se deschid porţile la stadionul pe care FCSB şi-a dorit să joace şi în ultima ediţie de campionat, când roş-albaştrii au fost puşi pe fugă de pe Arena Naţională.

Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos și intenția noastră este să fie administrat și deschis sportului”, a precizat Novak.

Conducătorii lui Dinamo luaseră decizia ca echipa să rămână pe stadionul din Ştefan cel Mare, până când se intră cu buldozere. Liga 2 va lua startul pe 6 august. Alb-roşiii aveau un contract de închiriere cu şeful Clubului Sportiv, valabil până în vara anului 2023.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:55

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

17:48

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și