Închide meniul

"Am acoperit urmele de copite!" Fanii lui Dinamo îl ameninţă pe Ovidiu Popescu: "Nu mai iese din stadion!" Amenda primită de jucătorul lui FCSB, chiar înaintea derby-ului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 13:45

"Am acoperit urmele de copite!" Fanii lui Dinamo îl ameninţă pe Ovidiu Popescu: "Nu mai iese din stadion!" Amenda primită de jucătorul lui FCSB, chiar înaintea derby-ului

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ovidiu Popescu, amendat şi ameninţat după ce a rupt un panou cu numele lui Dinamo pe stadionul din "Ştefan cel Mare"

Ovidiu Popescu a fost sancţionat de LPF pentru gestul de la meciul de campionat dintre Dinamo şi FCSB, din urmă cu o săptămână, când a distrus un panou la ieşirea de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu, jignit şi ameninţat de fanii lui Dinamo: "Dacă încearcă să-l rupă din nou, nu mai iese din stadion"

Fanii din DDB au postat o imagine în care arată cum au reparat bannerul pe care scrie "FC Dinamo Bucureşti". Ei au transmis şi un mesaj dur, care se încheie cu o ameninţare pentru Ovidiu Popescu.

"Băieţii din PCH au acoperit urmele de copite. Un panou vechi se poate înlocui cu unul nou. Un obiect stricat poate fi reparat, spre deosebire de un caracter stricat, care rămâne așa cum e, oricât gel i-ai pune în cap. 

'Vădaț seama' că dacă încearcă să-l rupă din nou, nu mai iese din stadion", a fost mesajul transmis de fanii "câinilor" pe pagina de Facebook "Peluza Cătălin Hîldan". 

Reclamă

Explicaţia lui Ovidiu Popescu după ce a rupt panoul cu numele lui Dinamo

"Nu mă gândeam că se poate rupe așa ușor. Eu doar mă bucuram că am câștigat. Nu cred că se pune problema să plătim acea pancartă", s-a apărat Ovidiu Popescu, după gestul care i-a înfuriat pe dinamovişti.

Suporterii lui Dinamo au intenţionat să trimită factura rivalilor de la FCSB. ”Ce treabă am eu? Nu mă interesează pe mine așa ceva”, a reacţionat Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ovidiu Popescu, amendat de LPF şi ameninţat de DDB
  • El a distrus un panou pe stadionul lui Dinamo

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și