Închide meniul

“Am avut 11 metri”. Ovidiu Popescu s-a plâns de arbitraj, după eşecul lui FCSB cu Clinceni. Cum comentează incidentul din derby-ul cu Dinamo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 20:09

“Am avut 11 metri”. Ovidiu Popescu s-a plâns de arbitraj, după eşecul lui FCSB cu Clinceni. Cum comentează incidentul din derby-ul cu Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB - Clinceni 0-1

FCSB nu și-a creat multe faze importante la poarta celor de la Clinceni. Cu toate acestea, Ovidiu Popescu a spus că echipa lui a pierdut din cauza arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu: "Am avut 11 metri"

“Este o înfrângere pe care nu o anticipam. Am controlat meciul de la început până la final. Am avut și 11 metri în prima repriză la Moruțan, dar nu ni s-a dat. Arbitrii trebuie să fie mai atenți. S-a auzit când a fost lovit Moruţan", s-a plâns Ovidiu Popescu după FCSB – Clinceni 0-1. 

Ovidiu Popescu este folosit cel mai des în flancul drept al apărării. Întrebat dacă se simte bine pe acel post, fotbalistul lui FCSB a răspuns promt.

"Băieții din faţă își fac treaba cum pot ei, noi trebuie să fim atenți în apărare. Mă simt bine ca fundaș dreapta, nu sunt bătut în cuie totuși.  Vreau să fiu sănătos și să pot să joc. Unde mă pune antrenorul încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Dacă voi juca bine la FCSB, voi fi chemat la națională.  Nu mă gândesc totuși la asta", a mai spus Popescu. 

Ovidiu Popescu: "Nu am produs pagube cu Dinamo. Nu se pune problema să plătim"

La finalul derby-ului cu Dinamo de miercuri, Ovidiu Popescu a distrus un panou inscripționat cu numele rivalei. Fotbalistul lui FCSB nu s-a arătat prea interesat de acest lucru.

Reclamă

"Nu am produs pagube cu Dinamo. Nu am vrut să lovesc pancartă respectivă. Nu mă gândeam că se poate rupe așa ușor. Eu doar mă bucuram că am câștigat. Nu cred că se pune problema să plătim acea pancartă", a completat Popescu.  

Ovidiu Popescu se află la FCSB din 2016, când a fost transferat la ACS Poli Timișoara pentru 200.000 de euro. El strâns până în prezent 140 de meciuri in tricoul “roș-albaștrilor” și a reușit patru goluri și 10 assist-uri.

FCSB, pas greșit în lupta pentru titlu 

În urma acestui eșec, FCSB ar putea să fie detronată de pe prima poziție în Liga 1. CFR Cluj se poate instala în fotoliul de lider dacă se va impune luni pe terenul lui FC Botoșani. 

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Toni Petrea avea un parcurs aproape perfect pe teren propriu. Roș-albaștrii au înregistrat opt victorii și o remiză în cele nouă meciuri disputate acasă înainte de duelul cu Academica Clinceni. 

De cealaltă parte, Clinceni face un pas uriaș în lupta pentru un loc de play-off. Echipa lui Ilie Poenaru a urcat pe poziția a cincea, la cinci punte distanță de locul șapte. 

Pentru FCSB va urma derby-ul din Cupa României cu Dinamo. Clinceni se pregătește să primească vizita Craiovei în etapa următoare.  

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și