Închide meniul
EXCLUSIV

„Am băut cu nea Gigi, puțin :)!” Rică Neaga, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE! A întârziat chiar la primul antrenament în Ghencea! Reacția lui Victor Pițurcă

Publicat: 31 august 2021, 9:19

„Am băut cu nea Gigi, puțin :)! Rică Neaga, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE! A întârziat chiar la primul antrenament în Ghencea! Reacția lui Victor Pițurcă

"Am băut cu nea Gigi, puțin :)!" Rică Neaga, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Rică Neaga, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE

Rică Neaga, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE. Atacantul a povestit cum a stat până spre dimineață la o scurtă băută cu Gigi Becali. Neaga s-a trezit târziu a doua zi și nu a ajuns la timp la antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Neaga, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE

Neaga a fost certat de Pițurcă și nici nu a putut pleca cu echipa în cantonament. Fostul atacant nu avea viză.

„Prima zi la Steaua? Trebuia echipa să plece în cantonament, în Olanda. Cu toții aveau viză, doar eu nu am avut viză să pot pleca cu ei.

Reclamă

Am și întârziat la antrenament. M-a certat și nea Piți. Am stat cu nea Gigi. Am semnat pe la 3 noaptea. Am băut cu nea Gigi :)… Am întârziat cu nea Gigi, puțin :)”, a povestit Neaga, amuzat, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Cum a ales Neaga să meargă la Steaua

Dorit de Craiova, Rapid și Dinamo, Neaga a preferat să meargă la Steaua. Fostul atacant a fost impresionat după un meci pe care l-a jucat pe Ghencea. Acesta era și stelist de mic.

”Am plecat în vacanță, era nea Marian Bondrea. Mai era o etapă și i-am zis lui nea Marian că nu mai vin în Ghencea, mă duc și eu la mare. M-am dus la mare, trei-patru zile, și m-a sunat Răzvan să vin să joc pe Ghencea. Am plecat de la mare și am jucat pe Ghencea. Am dat și gol, era superb.

30.000 de oameni. Lor le-au dat titlul de campioni atunci, le-au adus tricourile cu elicopterul. Atunci am zis că acolo îmi doresc să joc. Eu eram stelist de mic. M-au dorit și Rapid, Craiova și Dinamo. Dar eu am ales Steaua”, și-a mai amintit Neaga la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 15 apr., 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB