Închide meniul

„Am câştigat şi am plâns pentru tine, dragă Românie!” Mesajul superb al lui Ciprian Marica, de Ziua Naţională a României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2021, 14:14

„Am câştigat şi am plâns pentru tine, dragă Românie! Mesajul superb al lui Ciprian Marica, de Ziua Naţională a României

Ciprian Marica, mesaj emoţionant de Ziua României

Facebook Ciprian Marica

Ciprian Marica nu a ratat ocazia să facă e adevărată declaraţie de dragoste pentru România, chiar pe 1 Decembrie. Marica a transmis un mesaj emoţionant în care îşi declară afecţiunea faţă de patrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România? Pentru mine înseamnă acasă! Înseamnă mândria de a putea cânta imnul românesc înainte fiecărui meci.

Am fost norocos, am luptat cu tricolorul pe piept, am câștigat și am plâns pentru tine, dragă Românie şi m-am regăsit în fiecare român care te iubește! A fost cea mai mare onoare!
LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, DRAGI ROMÂNI!„, a scris Ciprian Marica pe reţelele de socializare.

Momentele care-l emoționau cel mai tare pe Gică Popescu! Gică Hagi, mesaj de Ziua Națională

Gică Popescu este unul dintre românii care au făcut cunoscută țara noastră peste hotare. Mereu mândru că este român, fostul căpitan de la Barcelona a transmis un mesaj emoționant de Ziua Națională!

Reclamă

Popescu susține că cele mai emoționante momente, pentru el, erau atunci când tot stadionul scanda „Rooo-mâ-niiii-aaa!”.

Pentru mine, România este țara în care am crescut și care ne-a format ca jucători și ca oameni. Țara pentru a cărei echipă națională am fost mândru să port tricoul tricolor în 115 meciuri și la 5 turnee finale de Campionat Mondial și European.

Deși eu și colegii mei am jucat la echipe mari ale fotbalului european și am câștigat cupe continentale, am spus că echipa națională a fost vitrina de lux a carierelor noastre. Simțeam o emoție și o motivare teribile când zeci de mii de oameni scandau „Rooo-mâ-niiii-aaa!”. Totodată, am fost mândru să coordonez din partea Guvernului operațiunile EURO 2020, gândindu-mă că o fac pentru țara mea.

Reclamă 4 / 0/3

La Mulți Ani, România!„, a scris Gică Popescu pe rețelele de socializare.

Gică Hagi, mesaj de Ziua Națională

Unul dintre cei mai cunoscuți români, din lume, Gică Hagi, a avut și el un mesaj de Ziua Națională.

România suntem toți și fiecare dintre noi poate face ceva pentru a înălța drapelul cât mai sus pe culmile succesului, indiferent de domeniu.

La mulți ani, români!
La mulți ani, România! „, a fost și mesajul lui Hagi.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și