Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

”Am făcut box!” Dezvăluiri fabuloase făcute de George Ogăraru: ”Tata era dinamovist înrăit! Mama m-a dus la Steaua când era plecat la țară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 10:56

”Am făcut box!” Dezvăluiri fabuloase făcute de George Ogăraru: ”Tata era dinamovist înrăit! Mama m-a dus la Steaua când era plecat la țară”

George Ogăraru, invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Captură AS.ro LIVE

George Ogăraru a dezvăluit că a practicat și box în copilărie. A renunțat după numai o săptămână. Înainte de a se apuca serios de fotbal, Ogăraru a fost și la atletism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aveam 9 ani. Am făcut box, o spun în premieră. M-a dus tata la box. Iar după prima săptămână de școală m-a scos de la box. A zis că nu e bine. Aveam în bloc doi vecini care făceau box, veneau cu mânuși, erau mai mari, și făceam sparring. Și a început să îmi placă.

După box, am făcut atletism. Alergam mult pentru că am crescut 6 ani la țară. A fost cea mai bună experiență pe care mi-au oferit-o părinții. Școala era aproape, mă urcam în 41 și mă duceam la antrenament”, a dezvăluit George Ogăraru la AS.ro LIVE.

George Ogăraru, la AS.ro LIVE: ”Tata era dinamovist înrăit!”

George Ogăraru a mai dezvăluit că tatăl său era un dinamovist înrăit. Cu timpul, acesta a început să țină cu echipa la care fiul său a scris istorie.

Aveam opțiunea să mă duc la Dinamo, pentru că tata era dinamovist înrăit. Am reușit să îl schimb spre final și, când am debutat eu, era primul care își lua bilet de avion în deplasări cu Steaua. Dar ținea și cu Dinamo. Mama m-a dus la selecție la Steaua când era plecat la țară. Nu mai avea ce să mai zică”, a mai spus George Ogăraru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și