Închide meniul

"Am făcut schimbări în contract". Ce s-a întâmplat la negocierile dintre Haruţ şi Gigi Becali. Croitoru, replică vehementă pentru patronul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2021, 9:44

"Am făcut schimbări în contract". Ce s-a întâmplat la negocierile dintre Haruţ şi Gigi Becali. Croitoru, replică vehementă pentru patronul lui FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Haruţ nu a acceptat transferul la FCSB

Nemulţumit, Gigi Becali a pus tunurile pe Marius Croitoru. Patronul roş-albaştrilor este sigur că antrenorul moldovenilor l-a convins pe Haruţ să nu accepte transferul. "L-a sunat, i-a zis de cei doi ani în plus de contract. El stătea în parcare", a tunat Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru, răspuns la atacul lui Gigi Becali

Eu nu sunt impresarul lui Haruț. Acest lucru să fie clar. Însă, am venit cu el la București deoarece copilul a zis că el vrea să vină doar cu mine în Capitală. Eu țin foarte mult la acest copil… A venit cu noi și Florin Vulturar în calitate de intermediar. Am stat pe toată durata negocierilor dintre FCSB și Haruț doar la hotel. Am venit cu el în București pentru că nu puteam să lăsăm totuși un copil de 21 de ani singur la negocierile cu FCSB.

Eu nu m-am dus la negocieri fiindcă nu aveam nicio calitate. Ce să caut eu acolo? Este adevărat că m-am uitat pe contractul lui Haruț, după ce mi l-au adus ei la hotel. Am mai schimbat niște chestii prin el deoarece am văzut că nu erau, spre exemplu, trecuți banii de apartament… chiria de 500 de euro de care a vorbit apoi Gigi Becali. Banii de chirie nu erau trecuți în contract. Acel acord pe care m-am uitat era doar de cinci ani.

După ce m-am uitat peste contractul lui Denis și am schimbat cu el niște chestii pe acolo, el a plecat apoi la baza de la Berceni. Dar eu nu știu ce au discutat ei acolo. Eu nu am văzut deloc al doilea contract.

Asta că eu eram pitit prin parcare și că mi-a dat mie Denis telefon sunt doar vrăjeli. Telefonul de care Gigi Becali vorbește, Haruț nu mi l-a dat mie. I l-a dat tatălui său. Eu m-am dus la baza de la Berceni doar să îl iau pe Haruț, după ce mi-a trimis adresa de acolo pe telefon. Gigi Becali, Valeriu Argăseală și Valeriu Iftime știau clar că eu vin cu Haruț la București", a declarat Marius Croitoru pentru Prosport.

Reclamă

Gigi Becali era dispus să îi achite 700.000 de euro lui Valeriu Iftime pentru fundaşul de 21 de ani. Finanţatorul Botoşaniului păstra şi 20% dintr-un viitor transfer.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și