Închide meniul

”Am fost atât de slabi, am jucat un minut!” Basarab Panduru, nemilos cu naționala lui Rădoi după egalul din Irlanda de Nord

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 19 noiembrie 2020, 5:19

”Am fost atât de slabi, am jucat un minut!” Basarab Panduru, nemilos cu naționala lui Rădoi după egalul din Irlanda de Nord

Basarab Panduru, moment de uluială după FCSB - FC Voluntari 1-1

MMA / Maria Studio via Hepta

Naționala României a reușit un egal in extremis cu Irlanda de Nord la Belfast după ce Eric ”Thor” Bicfalvi a reușit să înscrie golul egalizator în minutul 81. ”Tricolorii” au reușit astfel să își asigure urcarea în urna a doua valorică, mulțumită rezultatului pozitiv pe care Serbia l-a făcut cu Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru: ”Hai sa fim corecți, să nu mai facem 3-4-3!”

Basarab Panduru, revenit în România după scurta aventură de la Al-Wasl, și-a exprimat nemulțumirea referitoare la așezarea în teren a tricolorilor.

”Nimeni nu se aştepta după ce ai văzut echipa asta din primul meci să se ajungă la meciul 6, meciul 8, de fapt. În meciul 8 să ajungi la echipa asta. Hai să fim corecţi, să nu mai facem 3-4-3, că nu jucăm… Camora e fundaş stânga, Creţu dreapta, hai să o facem cu 5 pe fund ca să fie corectă. 5-2-3, cam aşa arată echipa noastră.  

Că voiai tu pe faza de atac Camora şi Creţu să se transforme în nişte mijlocaşi, e altă poveste”, a precizat Panduru.

”Nu mă aşteptam niciodată să ajungem la ultimul meci şi să fim atât de slabi, am jucat un singur minut, minutul 81, când Tănase face acţiunea pe partea stângă, centrează, lui Bicflavi îi vine mingea, mai mult sub el, cu şut, bagă mingea la colţul scurt unde pleacă portarul.  Am jucat un singur minut în meciul asta.  

Reclamă

După meciul cu Austria, despre care trebuie să discutăm, noi am jucat tot mai puţin, ajungând la ultimul meci să jucăm un minut. Culmea e că ne-a ajuns un minut să terminăm pe locul 20 şi implicit în urna 2", a încheiat ”Pandi” într-o apariție pentru Telekom Sport.

România, egal cât o victorie în Irlanda de Nord

România a reuşit doar un rezultat de egalitate, 1-1, după ce a fost condusă în Irlanda de Nord. Tricolorii vor merge însă în urna a doua la tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar, cu ajutorul Serbiei, care a bătut Rusia cu 5-0.

Mirel Rădoi a declarat la finalul meciului că obiectivul pe termen scurt al staff-ului a fost chiar câștigarea grupei.

Reclamă 4 / 0/3

"Nu este o performanţă la fel de mare ca o calificare la Euro, dar nu cred că trebuie neglijată această performanţă. Acesta a fost obiectivul. Noi, staff-ul tehnic, ne-am impus ca obiectiv să câştigăm grupa, deşi aveam adversari mai puternici, precum Norvegia şi Austria", a precizat Mirel Rădoi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și