Închide meniul

”Am fost atât de slabi, am jucat un minut!” Basarab Panduru, nemilos cu naționala lui Rădoi după egalul din Irlanda de Nord

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 19 noiembrie 2020, 5:19

”Am fost atât de slabi, am jucat un minut!” Basarab Panduru, nemilos cu naționala lui Rădoi după egalul din Irlanda de Nord

Basarab Panduru, moment de uluială după FCSB - FC Voluntari 1-1

MMA / Maria Studio via Hepta

Naționala României a reușit un egal in extremis cu Irlanda de Nord la Belfast după ce Eric ”Thor” Bicfalvi a reușit să înscrie golul egalizator în minutul 81. ”Tricolorii” au reușit astfel să își asigure urcarea în urna a doua valorică, mulțumită rezultatului pozitiv pe care Serbia l-a făcut cu Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru: ”Hai sa fim corecți, să nu mai facem 3-4-3!”

Basarab Panduru, revenit în România după scurta aventură de la Al-Wasl, și-a exprimat nemulțumirea referitoare la așezarea în teren a tricolorilor.

”Nimeni nu se aştepta după ce ai văzut echipa asta din primul meci să se ajungă la meciul 6, meciul 8, de fapt. În meciul 8 să ajungi la echipa asta. Hai să fim corecţi, să nu mai facem 3-4-3, că nu jucăm… Camora e fundaş stânga, Creţu dreapta, hai să o facem cu 5 pe fund ca să fie corectă. 5-2-3, cam aşa arată echipa noastră.  

Că voiai tu pe faza de atac Camora şi Creţu să se transforme în nişte mijlocaşi, e altă poveste”, a precizat Panduru.

”Nu mă aşteptam niciodată să ajungem la ultimul meci şi să fim atât de slabi, am jucat un singur minut, minutul 81, când Tănase face acţiunea pe partea stângă, centrează, lui Bicflavi îi vine mingea, mai mult sub el, cu şut, bagă mingea la colţul scurt unde pleacă portarul.  Am jucat un singur minut în meciul asta.  

Reclamă

După meciul cu Austria, despre care trebuie să discutăm, noi am jucat tot mai puţin, ajungând la ultimul meci să jucăm un minut. Culmea e că ne-a ajuns un minut să terminăm pe locul 20 şi implicit în urna 2", a încheiat ”Pandi” într-o apariție pentru Telekom Sport.

România, egal cât o victorie în Irlanda de Nord

România a reuşit doar un rezultat de egalitate, 1-1, după ce a fost condusă în Irlanda de Nord. Tricolorii vor merge însă în urna a doua la tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar, cu ajutorul Serbiei, care a bătut Rusia cu 5-0.

Mirel Rădoi a declarat la finalul meciului că obiectivul pe termen scurt al staff-ului a fost chiar câștigarea grupei.

Reclamă 4 / 0/3

"Nu este o performanţă la fel de mare ca o calificare la Euro, dar nu cred că trebuie neglijată această performanţă. Acesta a fost obiectivul. Noi, staff-ul tehnic, ne-am impus ca obiectiv să câştigăm grupa, deşi aveam adversari mai puternici, precum Norvegia şi Austria", a precizat Mirel Rădoi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și