Închide meniul

”Am fost terminat!” Adrian Mutu, noi dezvăluiri despre ”scandalul cocaina”. ”Briliantul” a povestit coșmarul prin care a trecut: ”Toată lumea s-a dezis de mine! Am trecut pe la psihologi!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 februarie 2022, 19:04

”Am fost terminat!” Adrian Mutu, noi dezvăluiri despre ”scandalul cocaina”. ”Briliantul” a povestit coșmarul prin care a trecut: ”Toată lumea s-a dezis de mine! Am trecut pe la psihologi!”

Adrian Mutu, noi dezvăluiri despre ”scandalul cocaina”

Profimedia

  • Adrian Mutu, noi dezvăluiri despre ”scandalul cocaina”
  • Sezonul 12 de iUmor începe vineri, 11 februarie, la 20:30, pe Antena 1

Adrian Mutu, noi dezvăluiri despre ”scandalul cocaina”

„Am fost la un nivel emoțional…terminat. Nu știam ce să fac. Eram și singur, un copil de 23 de ani. Și efectul pe care l-a avut asupra contractelor de imagine. Astea au căzut din prima. A fost o nebunie totală, singurii care au fost lângă mine au fost părinții. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toată lumea s-a spălat pe mâini și s-a dezis de mine atunci. Eu am trecut și pe la psihologi, n-am rămas cu sechele. Le-am demonstrat tuturor că nu contează când cazi, ci dacă te ridici. Tinerii jucători ar trebui să învețe din povestea mea și să nu facă ce am făcut eu”, a declarat Adrian Mutu la podcastul lui Codin Maticiuc.

Citește și:

Adrian Mutu, dat afară de la Chelsea după ”scandalul cocaina”

Adrian Mutu a fost dat afară de la Chelsea, în 2004, după ce a fost testat pozitiv cu cocaină. Jose Mourinho era antrenorul londonezilor la vremea aceea. Antrenorul portughez a fost cel care a cerut testul.

Reclamă

Roman Abramovici A plătit aproape 22 de milioane de euro pentru Mutu celor de la Parma, în 2003. Din Anglia, „Briliantul” a ajuns în Italia, la Juventus. „Bătrâna Doamnă” l-a vândut apoi pe Mutu Fiorentinei, pentru 8 milioane de euro.

”Dacă aș fi luat alte decizii în trecut, aș fi putut câștiga Balonul de Aur, la un moment dat. Nu aș vrea să mă gândesc la asta prea mult, totuși”, a spus Mutu pentru Corriere dello Sport în urmă cu ceva timp.

Reclamă

”Cariera lui Mutu la Chelsea a început excelent. Apoi, golurile au dispărut, în timp ce Mutu s-a străduit să se adapteze la viața de vedetă din Premier League. După ce a fost depistat pozitiv cu cocaină, cariera lui a luat o nebunie inevitabilă”, scriau cei de la goal.com.

Cariera de jucător a lui Adrian Mutu

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cole Palmer, "poker" şi trei recorduri spulberate în Chelsea - Everton 6-0
Premier League • 10:42
FOTO
Cole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul
Liga 1 • 12 apr., 12:30
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon
Liga 1 • 9 apr., 18:01
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon: „E revelaţia echipei”