Închide meniul

"Am o familie și te rog sa încetezi!" Un polițist, adus în pragul disperării de o vedetă din Romania: "Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 11:10

"Am o familie și te rog sa încetezi!" Un polițist, adus în pragul disperării de o vedetă din Romania: "Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat!"

profimediaimages

Poliţist britanic

Ilie Dumitrescu a fost unul liderii echipei naţionale la cea mai importantă participare din istorie la Cupa Mondială. El a scris însă pagini de istorie şi pentru Steaua, clubul la care a crescut de când era un junior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu a cucerut patru titluri de campion cu roş-albaştrii, alături de care a mai ridicat trei ori Cupa României şi o dată Supercupa României. 

Ilie Dumitrescu: "Arăta superbine tipa! Era o combinație reușită, o creolă superbă"

Fotbalistul ajuns astăzi la 52 de ani a adunat pe lângă trofee şi multe povestiri savuroase. Una dintre ele s-a petrecut la Londra, unde a evoluat pentru două cluburi: Tottenham şi West Ham.

Dumitrescu a fost aplaudat de tot vestiarul pentru că a reuşit să o cucerească pe frumoasa soţie a unui poliţist.

"N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. 

Reclamă

Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat. Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: 'Am o familie și te rog să încetezi'. N-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, a povestit Dumitrescu în Gazeta Sporturilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și