Închide meniul

"Am scris istorie!". Ianis Hagi, euforic după ce România U21 s-a calificat din nou la EURO! "Este cel mai frumos moment din cariera mea"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2020, 19:35 / Actualizat: 24 februarie 2023, 20:24

"Am scris istorie!". Ianis Hagi, euforic după ce România U21 s-a calificat din nou la EURO! "Este cel mai frumos moment din cariera mea"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ianis Hagi a fost căpitanul României U21

  • România U21 – Danemarca U21 1-1
  • Ianis Hagi, decarul lui Adrian Mutu

Naţionala României U21 a remizat cu Danemarca U21 şi şi-a asigurat calificarea la Campionatul European din 2021. Va fi a doua prezenţă consecutivă a micilor tricolori la un turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Adi Mutu au terminat grupa pe locul secund, la şase puncte în spatele danezilor. Cele 20 de puncte adunate în 10 partide le-au fost suficiente pentru a-şi îndeplini obiectivul.

Selecţionata României U21, calificată la EURO 2021

Emoţii au fost şi de partea noastră, dar contează cum le gestionezi. Chiar dacă ne-au condus cu 1-0, meciul l-am condus noi. Ştiam că vom marca, egalul ne era bun. Suntem fericiţi, am făcut istorie. Nu s-a mai întâmplat ca naţionala de tineret să se califice la două turnee la rând. Am făcut din nou o ţară mândră.

Reclamă

Comparând cu campania trecută, vă daţi seama că ne este greu fără suporteri. Aşa cum e la teatru, îţi trebuie suporteri în tribună. Ştim că au fost lângă noi, chiar dacă uneori nu sunt rezultatele pe care şi le doresc. Şi pentru ei jucăm, să îi facem fericiţi„, a declarat Ianis Hagi la PRO X.

Ianis Hagi a fost căpitanul lui Adrian Mutu în meciul decisiv cu Danemarca U21.

Reclamă

Sunt fericit, e un moment frumos din cariera mea. Sunt mândru să port banderola şi tricoul cu numărul 10. Este o presiune în plus, dar cu siguranţă mă face un fotbalist mai bun. Ambiţia e mai mare, motivaţia la fel.

Cred că a fost un an foarte bun pentru mine din toate punctele de vedere. Am reuşit să ajung la o ehcipă cu ambiţii foarte mari, cu o presiune incredibilă. Este ceea ce mi-am dorit de mic. Sunt mândru de ce am reuşit în 2020. Sunt la început de carieră, am multe lucruri de învăţat. Abia aştept să ajung la echipa de club, să pot ajuta echipa de acolo„, a mai spus Ianis.

Două decenii a aşteptat reprezentativa de tineret a României să se califice la un turneu final de Campionat European. A spart gheaţa anul trecut, când au ajuns până în semifinalele competiţiei. Anul viitor se vor lupta pentru trofeu în competiţia găzduită de Ungaria şi Slovenia.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”