Închide meniul

Ambasada Suediei la Bucureşti, o nouă postare virală: "Vei primi 1.000 de răspunsuri diferite. Niciunul nu va fi, însă, cel corect"

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 11:58

Reclamă

Ambasada Suediei a reacţionat în stilul caracteristic, cu o nouă postare care a devenit virală. În doar câteva minute, postarea a fost distribuită de zeci de ori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Întreabă 1.000 de fani ai fotbalului care este cel mai tare meci pe care l-au văzut în viaţa lor şi vei primi 1.000 de răspunsuri diferite. Niciunul nu va fi, însă, cel corect. Există un singur răspuns raţional pentru această întrebare: este vorba despre meciul din optimile Cupei Mondiale din 1994 dintre România şi Argentina" – The Guardian.

3 iulie 1994 – România – Argentina 3-2 – "cel mai tare meci din istoria Cupei Mondiale", a scris Ambasada Suediei pe pagina de Facebook. 

România – Argentina, considerat de multă lume unul dintre cele mai frumoase meciuri din istorie

România – Argentina este considerat de mulţi specialişti unul dintre cele mai frumoase meciuri din istorie. Ilie Dumitrescu a reuşit o dublă de senzaţie în partida din urmă cu 26 de ani şi i-a pasat decisiv lui Hagi, la golul care avea să facă diferenţa. Milioane de români au sărbătorit pe străzi succesul istoric cu dubla campioană mondială. 

Reclamă
Reclamă

România s-a oprit în sferturile de finală al campionatului Mondial din SUA. Tricolorii au pierdut cu Suedia la penalty-uri. 

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și