Închide meniul

Ana Bogdan, pe tabloul principal de la Madrid. Irina Begu, în ultimul tur al calificărilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 11:09 / Actualizat: 15 iunie 2022, 17:54

Ana Bogdan, pe tabloul principal de la Madrid. Irina Begu, în ultimul tur al calificărilor

ProfimediaImages

Ana Bogdan, pe tabloul principal de la Madrid

În ultima rundă a calificărilor este implicată şi Irina Begu, numărul 75 mondial şi favorită 14, care o va întâlni pe sportiva elveţiană Stefanie Voegele, locul 127 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan, pe plajă după eliminarea de la Istanbul

Ana Bogdan (102 WTA) a fost învinsă de rusoaica Veronika Kudermetova (29 WTA), scor 6-2, 3-6, 3-6. Românca a trecut rapid peste înfrângere și s-a bucurat de zilele însorite de la Istanbul.

Sportiva s-a lăsat fotografiată pe nisipul fierbinte de la plajă. Însoțită de sora sa, Ioana Bogdan, Ana și-a etalat corpul de invidiat.

Ana Bogdan este o mare admiratoare a fitness-ului. Sportiva petrece ore în șir la sală, unde își mai exersează și loviturile de tenis! Așa a ajuns Ana Bogdan să aibă un corp perfect.

Sorana Cîrstea, wild-card la Madrid

Sorana Cîrstea va fi prezentă la turneul de la Madrid. Ion Ţiriac i-a oferit un wild-card sportivei noastre, imediat după ce „Sori” a câştigat turneul de la Istanbul, primul după o pauză de 13 ani.

Reclamă

Cele mai bune performanţe ale Soranei Cîrstea la Madrid au venit în 2016 şi 2017, atunci când a ajuns în sferturile de finală. Ea a fost eliminată de Dominika Cibulkova, respectiv de Kristina Mladenovic.

Sorana va merge la Madrid după al doilea turneul câştigat în carieră. Primul a venit la Tashkent, în 2008. Atunci, ea a bătut-o în finală pe Sabine Lisicki, cu 2-6, 6-4, 7-6.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și